Reklama |
Na větrníky trochu jinak!Drobné rady čtenářů, vyvěrající z jejich praxe Někdy děláme vše podle receptu a ne vždy se nám podaří dosáhnout výrobku v míře takové kvality jak bychom si přáli. Receptura obnáší základní postupy a nejsou v ní zahrnuty miniatury praktických postřehů, kdy stačí málo abychom dosáhli kýženého cíle. Větrník potřebuje při jeho zpracování trochu odvětrat, jak radí čtenář Zdeněk. Zkusme to! Dříve jsem pekl v 3dílné elektrické troubě a později přešel na horkovzdušnou troubu na 10 plechů. Je pravda, že to chvilku trvá, nahoře na troubě je páčka, doleva je zavřená a doprava se otevírá. Tento systém je určen na pálenou hmotu, aby pára unikala pryč.
Příbuzné články...
19.04.2022 Plastická čokoláda13.04.2022 Velikonoce po polsku 11.04.2022 Velikonoční macarony 09.04.2022 Velikonoční beránek 06.04.2022 Velikonoce - Oříškové řezy s vaječným koňakem [další příbuzné články] |
Dnes je úterý úterý 3. prosince 2024
svátek slaví Svatoslav, zítra Barbora Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |