Reklama |
Créme BrûléeSuroviny 4 ks žloutky, 60 g cukr krupice, 0,5 l smetany (33% tuku), 2,5 ml vanilkového extraktu (vyškrabaná zrníčka z 1/2 vanilkového lusku), 1 g sůl Výroba Místo hnědého cukru na posypání můžeme použít cukr krupici, ale je mírně těžší dosáhnout karamelizace.
Příbuzné články...
19.04.2022 Plastická čokoláda13.04.2022 Velikonoce po polsku 11.04.2022 Velikonoční macarony 09.04.2022 Velikonoční beránek 06.04.2022 Velikonoce - Oříškové řezy s vaječným koňakem [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |