Reklama |
SIGEP 2017 - Zmrzlina je jednička!
SIGEP, který byl tentokrát již ve své 38. kopii, ale pokaždé v originálním balení, a zase přesvědčivě ukázal v čem je jeho nepřekonatelná přítažlivost plovoucích davů lidského zájmu.Bylo to to, čeho je veletrh s 28 halami vsáknout do svých kapacitních útrob trhavou silou černé díry, kdy rozdával plnými hrstěmi z nabídky sice příbuzných, ale v každém směrů osobitých oborů, rozsortovaných do specifických podob typů: cukrářství, zmrzlinářství, čokoládovnictví, pekařství, suroviny, technika a příslušenství, atd., atd., ostatně jako vždy.
A to, že prim hrála pochoutka, která je v Itálie jasnou jedničkou, netřeba dozajista připomínat. Chladivá směska smetany, mléka, cukru, vajec a ovocných, čokoládových, vanilkových přísad - a mnohých dalších - měla tak dokonalý chuťově gravitační přítažlivost, že "vcucla" do svého středu největší počet návštěvníků, jaký si jen lze představit.
Co jsme se tam zajímavého dozvěděli? Pasty pro mléčné zmrzliny slučují v sobě dvojí význam, kdy jsou známé především pro tvorbu zmrzliny. Kdy pod touto renomovanou značkou se představí konzistence, která přenese konzumenta do vyšších pater chutí a romantických tónin požitkových vjemů. Ale skrývá v sobě další významnou cukrářskou složku, kterou je prostředek k ochucování cukrářských výrobků. CASSATA AGRIGENTO, CARAMEL, PANNA COTTA, PIÑA COLADA, CASSATA AGRIGENTO, CREMA NOCCIOLE – oříšek, PISTACCHIO ITALIA, PISTACCHIO COPPA ORO FINE, CROCCANTINO AL RUM, ZUPPA INGLESE, PISTACCHIO COPPA ORO GRAN a mnohé další. Speciální pasty pro výrobu zmrzliny sestávající z ovocných směsí a krémových past, které se vyznačují dlouhodobou vydatností, hygienickými požadavky ve spojení s kvalitou. Jedná se o ideální prostředek k přípravě zmrzlin a mražených polotovarů. Lehké a pohodlné využití polotovarů, díky němuž je možné okamžité použití umožňující vytvoření směsi, k jejímuž docílení je dostačující použití vody nebo mléka. Hygienický aspekt tohoto způsobu přípravy je zajištěn prostřednictvím pasterizace a tím je umožněn způsob rozmanitého použití.
Jak upoutat zákazníkovo oko, které jak praví dávnověké obchodní moudrosloví, je tím prvním kupujícím? Odpověď na nákupní zmrzlinovou tématiku jsme měli možnost dostat při pohledu na aranžérské ztvárnění různorodě barevných (všimněte si, že žádná z barev nevytváří vertikální či diagonální paralelu) a plasticky umně vytvořených obrazců. Při nepřeberné množině různě zaranžovaných zmrzlinářských vitrín, se maně vkrádá na mysl otázka, kdeže se zastaví, či kam až může dospět výtvarná schopnost designerů zmrzlinové náplně vitrín, tak aby pokaždé byl zákazník upoután novým předmětem výtvarného uspořádání nabízeného sortimentu? Částečnou odpověď na danou otázku přináší pohled na stovku zmrzlinových vystavovatelů, kde co stánek, to zároveň odlišná grafika výtvarné upoutávky zmrzlinového pokušení. Vizuální náhled je oním příslovečným prvním dojmem, který je určující pro zadání tóniny celkového vyznění záměru. Pro zboží je tímto mnohdy určujícím faktorem obal a pro sortiment typu zmrzliny a podobně, to bývá vitrína. S vědomím vyřčeného, přicházeli do prostor riminské fiery i tvůrci tohoto účelového zařízení, ale i zároveň předmětu předvoje obchodního úspěchu, výrobci či obchodníci zmrzlinových a cukrárenských vitrín. Zmrzlina, synonymum dominanty riminského veletrhu SIGEP, která patří neodmyslitelně k hlavním veletržním lákadlům, přitáhla tisícové davy lačných po této zřejmě nejpopulárnější pochutiny světa. Různé společnosti dávaly kolemjdoucím návštěvníkům své ledové poklady rovněž různým způsobem. Někdo na lžičku, někdo v menším pohárku. A pokud se někomu nedostalo podle jeho gusta či představy kvantity, vůbec se nic nedělo, protože o pár kroků dále byla ve zmrzlinové nabídce připravena dalšírojnice italských zmrzlinářských značek, které poctily návštěvníky v míře vrchovaté.
Příbuzné články...
16.02.2022 Sigep opět žíje …!03.12.2021 Veletrh SIGEP - Rimini 20.09.2021 HostMilano 2021 15.09.2021 Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/-2. 13.09.2021 Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/ -1. [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |