Reklama |
SIGEP 2017 - Od každého kousek něčehoJiž po třicátéosmé se sešly tisícerohlavé davy ve světovém středobodu cukrářského a zmrzlinářského veletrhu riminského SIGEPU aby své profesní poznatky obohatily o vše, co se během jednoho roku událo v jejich oboru, či aby na své vlastní chuťové buňky okusily co lze na jejich zhotovovaných produktech ještě vylepšovat. Dalším významným poznatkem pro toho, kdo vážil své kroky do mekky zmrzlinářského světa v Rimini byl osvětový program některých předních firem, které v praktickém provedení a návazné degustaci poodkrývaly roušku tajemství konzistence, krémovitosti, dojmu teplého vjemu a chuťové působnosti v návaznosti na optimum použití emulgátorů, cukrů a stabilizátorů včetně strojní techniky. Zmrzlina pro výrobce není jen záležitost chuťového programu, ale i ekonomického spektra, které v předváděcím programu též bylo zahrnuto do obsahu výkladu v tématu výtěžnosti při zmrzlinové produkci. Přítomnost zmrzlinářských titánů MEC3, Fabbri, Pregel či Fugar bývá samozřejmostí. Je nasnadě, že tito zmrzlinoví ledoborci ve zmrzlinových halách lámaly příkrovy zájmu zmrzliny chtivých zájemců, kdy k tomuto aktu sloužíly týmy verbířů ve firemních uniformách, kteří nasměrovávaly kroky příchozích tím správným směrem. Uvedené obrázky jsou soutěžní prací italského cukrářského dorostu. Netřeba zřejmě dodávat, že
Příbuzné články...
16.02.2022 Sigep opět žíje …!03.12.2021 Veletrh SIGEP - Rimini 20.09.2021 HostMilano 2021 15.09.2021 Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/-2. 13.09.2021 Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/ -1. [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |