Cukrář.cz

Reklama



Velikonoční mrkvový řez

29.03.2018 | Autor: Martin Braun | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených

Velikonoční mrkvový řez

 

1 Plech 60x 40 cm

500 g Sand Basic
750 g tuku na pečení nebo másla
900 g vajec
  15 g Caribia
  40 g DP pomerančová
1000 g mrkve - strouhané

NussgeNuss - hmota (ořechový požitek)

500 g NussgeNuss
350 g voda

Dekor

150 g meruňkový džem
750 g marcipán  (ozdobný) 2 mm plátek
350 g Schokobella bílá
48 ks marcipán dekoru - mrkev

Zhotovení

Hmotu rozetřeme na pečíný papír a vložíme na vymazaný plech a upečeme

Teplota pečení
180 - 190 °C

Doba pečení - 40 - 45 minut

Upečenou hmotu převrácením plechu vyklepneme, stáhneme papír,  hmotu obrátíme a dopečeme.

Po vychladnutí potřeme meruňkovou marmeládou a naneseme marcipánovou vrstvu

Potřeme bílou Schokobellou, naporcujeme a ozdobíme  marcipánovým dekorem „mrkev“.

Směsi uvedené v receptuře nakoupíte u firmy FIALA - Praha s.r.o.


Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.