Reklama |
Bufetový stůlBufetový stůl s širokým výběrem teplých, studených a cukrářských výrobků, u něhož si host jejich druh a množství vybírá sám nebo s malou pomocí obsluhy, se odedávna nejčastěji používal ve Skandinávii, a tak spíš než "tábldót" je známý jako švédský stůl. Pro většinu středních, větších a velkých hotelů je samozřejmostí a pro jeho podobu snídaňových bufetů a rautů nejčastěji pořizují chlazené či vyhřívané vozíky, nebo pevné moduly. Správná výrobní praxe totiž nařizuje, že třeba výdej pokrmů studené kuchyně při jejich teplotě vyšší než +4 ° Celsia musí proběhnout okamžitě a jejich teplota přitom nesmí překročit +8°C.
Příbuzné články...
19.04.2022 Plastická čokoláda13.04.2022 Velikonoce po polsku 11.04.2022 Velikonoční macarony 09.04.2022 Velikonoční beránek 06.04.2022 Velikonoce - Oříškové řezy s vaječným koňakem [další příbuzné články] |
Dnes je pátek pátek 27. prosince 2024
svátek slaví Žaneta, zítra Bohumila Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |