Reklama |
Mistr čokolády Dominique Persoone
„Čokoládová pralinka se dá vyrobit prakticky s jakoukoliv příchutí, jen je důležité přesně vyvážit chutě a při práci s čokoládou nespěchat,“ říká Dominique Persoone, znalec a milovník čokolády z Brug, majitel čokoládovny The Chocolate Line, která zásobuje pralinkami například známou tříhvězdičkovou belgickou restauraci HOF van Cleve, i holandskou společnost Oud Sluis. Dominique, jedna z nejoriginálnějších osobností současné gastronomie, přijel do Prahy na pozvání majitelů společnosti V!VA Praha, Henka a Simony Mestdaghových, která v Celené ulici v Praze provozuje prodejnu s belgickými pralinkami a čokoládou a také Choco-Story, muzeum čokolády. Dominique je jeden z exkluzivních dodavatelů pro V!VA Praha. Persoone, o němž se mezi cukráři a kuchaři po celé Evropě hovoří jako o Mistru čokolády a vycházející hvězdě na belgickém čokoládovém nebi, se i v Praze pustil do neobvyklých, a dokonce je možné říct, až odvážných chuťových kombinací svých čokoládových pralinek. Dominique také postupně realizoval i svoje vize o čokoládovém makeupu, jedlé rtěnce nebo čokomasážním krému. To všechno jsou produkty, které si lze koupit exkluzivne v České republice pouze v prodejne V!VA Praha.
Příbuzné články...
19.04.2022 Plastická čokoláda13.04.2022 Velikonoce po polsku 11.04.2022 Velikonoční macarony 09.04.2022 Velikonoční beránek 06.04.2022 Velikonoce - Oříškové řezy s vaječným koňakem [další příbuzné články] |
Dnes je úterý úterý 3. prosince 2024
svátek slaví Svatoslav, zítra Barbora Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |