Cukrář.cz

Reklama



Vánoční hvězda

13.12.2018 | Autor: red. | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených

 

Suroviny:
4 žloutky
15 dkg cukru
1 balíček vanilkového cukru
4 bílky
10 dkg polohrubé mouky
2 čajové lžičky prášku do pečiva
10 dkg nastrouhaných vlašských ořechů

Postup:
 Hmotu vložíme do dobře vymazané a strouhankou vysypané  hvězdicové formy. Pečeme při teplotě 180°C po dobu 35-40 minut. Po vychladnutí hvězdu prořízneme, natřeme tence rybízovou marmeládou a naplníme krémem. Takto upravenou hvězdu potáhneme čokoládovou polevou, povrch ozdobíme marcipánovými hvězdičkami a stříbrnými perlami.


Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.