Reklama |
SIGEP 2019 v návštěvním progresu!
Již ve čtyřiceti jednáních se odehrálo v lednovém měsíci letošního roku největší veletržní představení cukrářského umu spojeného s magickým pojmenováním SIGEP v přímořském letovisku Rimini. Tedy čtyři dekády s každoročním návštěvnickým progresem, který v letošním roce kulminoval na číslici rovných 200 000 návštěvníků! V současné době útlumu veletržních akcí prakticky v celém světě, se jedná o akt bezpochyby výjimečný a zároveň i úctyhodný. To, že si italský SIGEP drží pozici světové cukrářské veletržní jedničky je nabíledni v podstatě po celou dobu jeho konání, ale zaslouží si zvláštní obdiv zejména nad tím, že stoupající tendenci zájmu si dokáže udržet i přes progresivní konkurenci internetovních médií, které mění pozici návštěvnické přítomnosti po celém světě. V nastalé otázce co je toho příčínou, je k dispozici několik variant odpovědí. A to, že cukrařina má ve svém kouzlu působnosti jak vizuální podobu, tak i zároveň chuťovou. A ta posledně jmenovaná náleží k pěti základním smyslům člověka, kdy receptory jeho chuťových pohárků vytvářejí pojem všemocných emocí, které jak známo hýbají světem. Tento dokument faktu přitom ukazuje na význam cukrářského umění na psychiku člověka a jeho ovlivňování lidského zájmu a zároveň i ekonomického přínosu. Na zmrzlinářské přehlídce SIGEP bývá pravidelnou a nezbytnou součástí největší a nejstarší producent zmrzlinových strojů italské CARPIGIANI v nedílném spojení se svojí zmrzlinářskou odnoží GELATO UNIVERSITY CARPIGIANI prezentující své produkty v podobě osvětového know how ve dvanácti státech na třech světových kontinentech. Výstavní plocha o rozměru více než 1000 čtverečních metrů tohoto světového zmrzlinového giganta poskytovala prostor pro zájemce zmrzlinového opojení, kteří přišli za ponaučením či pokocháním se osobitou chutí a vzhledem hmoty, jejíž charakter má chladivý základ, z něhož ale hřeje magický půvab chuťového požitku.
To, že SIGEP není pouze oborová přehlídka sladkého umění, svědčí i rozsah jeho výstavní nabídky sestávají ze spřízněných oborů typu pekařství včetně jeho jemné odnože, čokolády, kávy, cukrovinkářství, pizzy, směsí, přípravků, těstovin, výrobních doplňků, pracovního oblečení a pomůcek. - pokračování příště -
Příbuzné články...
16.02.2022 Sigep opět žíje …!03.12.2021 Veletrh SIGEP - Rimini 20.09.2021 HostMilano 2021 15.09.2021 Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/-2. 13.09.2021 Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/ -1. [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |