Reklama |
Velikonoční hnízda40 ks 1300 g křehké těsto Zhotovení Křehké těsto vyválíme na plát 4 mm a vykrájíme ve tvaru vajíček. - teplota pečení 210 °C Po vychladnutí natřeme povrch malinovým želé, které potáhneme hořkým Mohrenglanzem a vložíme figurku velikonočního zajíčka. Základní recept 1000 g křehkého těsta Doba zpracování Rychlohnětač - 2 + 6 minut Základní recept - malinové želé 80 g Claro červené všechny suroviny krátce povaříme
Příbuzné články...
19.04.2022 Plastická čokoláda13.04.2022 Velikonoce po polsku 11.04.2022 Velikonoční macarony 09.04.2022 Velikonoční beránek 06.04.2022 Velikonoce - Oříškové řezy s vaječným koňakem [další příbuzné články] |
Dnes je sobota sobota 21. prosince 2024
svátek slaví Natálie, zítra Šimon Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |