8 vajec
8 PL (polévková lžíce) krystalového cukru
4 PL polohrubé mouky
3 PL kakaa
V míse vyšleháme vajíčka a krystalový cukr. Potom přidáme polohrubu mouku, kakao a promícháme. Těsto vylijeme na vymaštěný a moukou vysypaný plech, zarovnáme. Upečené těsto oddělíme po stranách od plechu a necháme vychladnout.
• První náplň
250 ml mléka
3 žloutky
1 PL hladké mouky
1 PL krystalového cukru
malý šálek Espresso Caramel od NESCAFÉ DOLCE GUSTO (50 ml)
Do hrnce dáme vařit mléko, přisypeme lžíci mouky, lžíci cukru a přilijeme šálek Espresso Caramel. (Pokud nemáme Espresso Caramel, nahradíme jakýmkoli obyčejným espresem). Přidáme žloutky a uvaříme hustý pudink.
• Druhá náplň
250 ml mléka
karamelový pudink
Na druhou náplň dáme vařit 200ml mléka. Do zbytku mléka rozmícháme karamelový pudink. Přidáme do hrnce a také uvaříme hustý pudink. Oba pudinky za stálého míchání ochladíme ve studené vodní lázni.
Kromě toho:
125 g másla
4 PL práškového cukru
3 PL jahodového džemu
100 – 150 g ořechů
100 g bílé čokolády
Změknuté máslo promícháme s práškovým cukrem, postupně zašleháme oba vychladlé pudinky, až se vytvoří krém. Ořechy nasekáme, opražíme na suché pánvi, promícháme se lžící práškového cukru a necháme vychladnout.
Upečený korpus potřeme džemem. Na něj rozetřeme karamelový krém, nasypeme nasekané oříšky a přitlačíme. Navrch posypeme nastrouhanou bílou čokoládou.