Cukrář.cz

Reklama



Hruškový řez

17.03.2021 | Autor: IREX ENZYMA | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
 

Doporučená receptura
250 g Sandra  VARIACE                                 
140 g Vaječný tekutý obsah                        
80   g Voda pitná                                             
45   g Olej jedlý                                                

Náplň:
100 g Karina hruška krém
50   g Voda pitná
400 g Živočišná smetana (33 %)                    
21 g Sanett                                                   
42 g Voda pitná do Sanettu                             
Poleva:
50 g KARINA Hruška Krém                            
20 g Voda pitná                                             
20 g Topglanz                                               
7   g Sanett                                                   
13  gVoda pitná do Sanettu                            

 

Doporučený technologický postup:
Základní hmota:
suroviny spojíme a necháme 5 minut bobtnat. Poté mícháme
při nejnižší rychlosti stroje do hladké a homogenní konzistence. Hmotu rozetřeme
na plát o rozměru 60 cm x 20 cm.
Pečení: při 250 °C po dobu 6 – 7 minut, zavřený odtah páry
(parametry jsou pro el. sázecí pec).
Náplň: KARINU Hruška Krém vyšleháme s vodou a necháme 15 minut odležet.
Poté přemícháme a spojíme s ušlehanou živočišnou smetanou.
Nakonec vmícháme teplý roztok Sanettu.
Poleva: KARINU Hruška Krém vyšleháme s vodou a necháme 15 minut odležet.
Poté vmícháme Topglanz a teplý roztok Sanettu.
Dohotovení: vychladlý plát rozkrojíme na dvě poloviny 20 cm x 30 cm. Jednu část
vložíme do plechu (20 cm x 30 cm) s okrajem a naneseme dvě třetiny náplně.
Přiložíme druhý plát a zatřeme zbylou náplní. Po vychlazení dohotovíme
povrch polevou a po ztuhnutí krájíme na požadované kusy.


Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.