Cukrář.cz

Reklama



Velikonoční oko

29.03.2021 | Autor: Martin Braun | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených

Suroviny – 30 ks
2250 g kynutého těsta
750 g KSK krému na pečení – Pečný puding
450 g meruněk
Dekorace
450 g Colorado žluté
50 g cukr moučka

Postup
Kynuté těsto vyválíme na sílu 4 mm, vypíchneme formičkou  ve tvaru vejcete a klademe na plech. V polovině kynutí uprostřed plochy  vytlačíme důlek a prostor vyplníme pečným pudingem a vložíme půlku meruňky. V době ¾ kynutí vložíme do předehřáté trouby  na teplotu 220 ° C a pečeme po dobu 12 minut.
Po skončení pečení vychladnuté pečivo natřeme připraveným Colorado žluté a posypeme cukrem moučka.
Speciální suroviny uvedené v receptuře, nakoupíte u firmy Fiala–Praha s.r.o. a pobočkách


Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.