Reklama |
BR: Zdražení pekárenských a cukrárenských výrobkůVýkonný ředitel pekáren Delta Jan Jedlička oznámil, že cena základní suroviny, mouky se bude zdražovat asi o dvacet procent, a vzhledem k cenovým relacím pečiva, jež je na spodní hranici, nelze již najít rezervy v pekárenském průmyslu a cenový vzestup surovin se promítne do nákupních spotřebních cen. V obdobném duchu hovořil i generální sekretář Podnikatelského svazu pekařů a cukrářů Stanislav Musil, kdy poukázal na dlouhodobý trend protisměrněrných cen vstupů a prodeje. Musil označil brzký cenový pohyb za razantní, a který tak pouze může zajistit splnění podmínek, které vyžaduje vstup na trh Evropské unie.
Další články autora...
18.04.2015 MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -1.28.01.2015 SIGEP - ...když se cukrář stává mágem ... /- 4. 22.01.2015 SIGEP v Rimini v digitálním divu / - 1. 01.09.2014 GLOBAL CHEFS CHALLENGE a cukrář SKÁLA 17.06.2014 Frigomat vytočil světový rekord! [další články autora]
Příbuzné články...
21.08.2020 Větrník je nutné odvětrat17.09.2018 Carpigiani Freeze & Go 23.08.2018 Větrník s labutím půvabem 20.09.2017 Ovoce v cukrařině ve službách zdraví člověka 01.05.2014 Moudré rady - chyby při tvorbě perníku / – 2. [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |