Reklama |
Rady nad zlato 32. Při práci zachovejte největší čistotu na stole, na podlaze a v celé dílně ! 3. Zacházejte s materiálem šetrně a nedělejte více drobečků nežli zboží ! 4. Šetřete na režii, tím ušetříte ve prospěch zisku. Uvědomte si, že otop, elektřina a plyn jsou největšími položkami režie, kde je možno ušetřit ! 5. Neprodlužujte zbytečně pracovní čas, zkraťte jej raději větší výkonností ! 6. Věnujte stejnou péči jak výrobě tak i obchodu, ošizení jednoho znamená degradaci druhého ! 7. Sledujte každé novinky v cukrařině a v rámci možností a výhodnosti je uplatněte ve své výrobě. 8. Zachovejte si osvědčený a zákazníkem oblíbený druh zboží, ale svou nabídku po určitém čase obměňujte. Většina zákazníků má ráda změnu a zvědavost je přivede před váš pult ! 9. Nezapomeňte nikdy na reklamu. Americké přísloví praví, máš-li dolar, dej půl dolaru do reklamy ! 10. Přilákejte zákazníka vzhledem a zajímavostí své cukrárny, když jednou vejde, neodejde s prázdnou !
Příbuzné články...
21.08.2020 Větrník je nutné odvětrat17.09.2018 Carpigiani Freeze & Go 23.08.2018 Větrník s labutím půvabem 20.09.2017 Ovoce v cukrařině ve službách zdraví člověka 01.05.2014 Moudré rady - chyby při tvorbě perníku / – 2. [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |