Reklama |
Jahodový dortJahodový (rovněž ovocný) dort je možné provádět na vícero způsobů. Závěrečný výrobní úkon se provádí kompletním zalitím agrem nebo se nechá horní část ovoce vyčnívat, což způsobuje zajímavý estetický efekt. Ale tento způsob provedení má úskalí v tom, že právě tato část ovoce podléhá jeho ryclému osýchání nebo dokonce hnilobě. Proto takto zvolený způsob přípravy, byť efektivní, není vhodný na delší dobu skladování a je určen spíše pro rychlejší konzumaci. Suroviny Pudingový krém Postup
Příbuzné články...
19.04.2022 Plastická čokoláda13.04.2022 Velikonoce po polsku 11.04.2022 Velikonoční macarony 09.04.2022 Velikonoční beránek 06.04.2022 Velikonoce - Oříškové řezy s vaječným koňakem [další příbuzné články] |
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |