fiogf49gjkf0d
- Plocha 90 000m2, 800 vystavovatelů (vybavení, přístroje, technologie, hotové výrobky a polotovary, dekorace, doplňky, vybavení a příslušenství, služby, tisk a publikace, …)
- Výrobní chutě Itálie (hala A7)
- Novinka
- Výroba cukrovinek – „Giro d’Italia” výrobních chutí – výjimečná cesta skrze různé italské regiony, vyzdvižení kreativity výrobců
- Jižní Itálie – sobota 22.ledna
- Centrální Itálie – neděle 23.ledna
- Severní Itálie – pondělí 24.ledna
- Závěrečná přehlídka italského dobrého vkusu – úterý 25.ledna
- Sobota 23.1. – Confartifianato Alimentazione představí, jako poctu Rimini, „Koktejly a led“, opravdovou diskotéku s ledem založenou na nápojích všech chutí
- A jiné…
- Velké forum zmrzliny (hala C3)
- Každý den předvedou hlavní oborové asociace Italskou zmrzlinářské řemeslo
- 22.-23.ledna (sobota, neděle) organizuje Unie mistrů výroby zmrzliny – pozornost bude věnována novým trendům v chutích zmrzliny: použití ovoce a zeleniny s inovovanými technikami, nové typy podávání a do hloubky probíraná reference o nových surovinách
- pondělí 24.ledna – tradiční setkání s „Podává se zmirzlina“ od Cogela Fipa
ú menu kompletně sestavené ze zmrzliny
ú soutěž mezi Itálií, vedenou Maurem Petrinim – mistrem italského zmrzlinářství, který následuje 40-tiletou tradici rodiny, a Španělskem, vedeným Angelem Corvittem, jedním z nejznámějších španělských zmrzlinářů na mezinárodní úrovni
- úterý 25.ledna – „Mezinárodní zmrzlinová soutěž”, organizuje SIGA a komise pro ocenění zmrzlinářského řemesla
- „Gelato dell’Amore“ (Zmrzlina miláčků) - nápady z Italské zmrzlinářské akademie na typické zmrzlinové lahůdky pro den svatého Valentýna (hala C7)
ú každý den živé představení, které stojí zato vidět
ú základem zmrzliny „miláčků“ bude čokoláda přepracované do červena, k tomu ochucené černé třešně, šípky nebo fialky
- Největší cukrářské forum (hala B3)
- Sobota 22.ledna – „Sigepgiovani“ (SIGEP scéna mladých)
- Žáci výcvikových škol budou vystupovat jeden den samostatně a následně po boku italských a zahraničních profesionálů
- 6 škol z Lanceniga (TV), Brescia, Turínu, Tonezza del Cimone (VI), Serramazzoni (MO) a Trevana (Švýcarsko)
- Neděle 23.ledna a pondělí 24.ledna – oficiální soutěž – Italský juniorský a seniorský šampionát
- Forum zakončí ohromující chuťová akrobacie v podání párů složených z cukráře a zmrzlináře, kteří předvedou sladké a zmrzlinu, horké a studené, tekuté a ztuhlé, měkké a křupavé v chodu „Sladké a zmrzlina, ovoce a ovoce ve skořápce a čokoládě“
- Organizuje Italská akademie mistrů cukrářů a Unie mistrů zmrzlinářství
- Velké pekařské forum (Hala B5)
- Velká soutěž organizovaná Italským klubem Richemont
- 9 týmů z Itálie a zahraničí (Velká Británie, Belgie, Rakousko, a Irsko), složené z pekařů a pekařek
- soutěží se ve výrobě a ukázkách pekařských výrobků
- pečení chleba bude také základem dalších plánů organizovaných Confartifianato Alimentazione
- A další
- SIGEP také nabízí něco pro milovníky čokolády Chocosigep (hala A3), organizuje Chococlub
- Předváděcí sekce zasvěcená čokoládě – pořádá Akademie čokolády (hala A1)
- Forum obalů (hala A5) – pozoruhodná přehlídka technik
- Představení v zóně Rimini Piazza
RIMINI FIERA S.p.A.
Edice 26
Otvírací doba: 9,30-19,30 , poslední den 9,30- 17,00
Vstupné –31 EUR
www.sigep.it
informace pro tisk: +39 0541 744510, e.mail: n.evangelisti@riminifiera.it