Reklama |
Gastro Junior Nowaco Cup v půli tratě, aneb bylo - nebylo /2Největší gastronomická pódiová soutěž v Česku kulminovala včerejším dnech do své poloviny. Pohledy na kulinářskou tvorbu bývají následným předmětem pohlazení zrakového a chuťového smyslu vyvolávající v celkovém souhrnu celkovou pohodu duše. Tak by tomu mělo být, za předpokladu kdyby tomu tak i opravdu bylo. Pavlína Berzsiová -předsedkyně hodnotící komise oboru cukrář -Národní kolo v Brně umožňuje pohled na práci soutěžích zároveň i pohledem jejich tvorby v regionálních kolech, která měla svá nedostatková specifika. Naše naděje v to, že tvůrci se chybami poučí a že tento poznatek se odrazí na jejich práci ve finále gastrojunioru, se u účastníků nižší výkonnosti ukázaly být lichými. Já sama jsem očekávala, že alespoň chybně prováděná práce po technické stránce tvorby se pro Brno vylepší, ale musím bohužel konstatovat, že k nápravě nedošlo ani v tomto směru. Průběžné výsledky soutěže cukrář - středa Zlatá medaile
Reportáž z Gastro Junior - NOWACO CUP obor kuchař, čísník se nachází zde
Další články autora...
18.04.2015 MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -1.28.01.2015 SIGEP - ...když se cukrář stává mágem ... /- 4. 22.01.2015 SIGEP v Rimini v digitálním divu / - 1. 01.09.2014 GLOBAL CHEFS CHALLENGE a cukrář SKÁLA 17.06.2014 Frigomat vytočil světový rekord! [další články autora]
Příbuzné články...
16.02.2022 Sigep opět žíje …!03.12.2021 Veletrh SIGEP - Rimini 20.09.2021 HostMilano 2021 15.09.2021 Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/-2. 13.09.2021 Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/ -1. [další příbuzné články] |
Dnes je úterý úterý 3. prosince 2024
svátek slaví Svatoslav, zítra Barbora Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |