Reklama |
SEMINÁŘ „Restaurační moučníky“POŘÁDAJÍ SEMINÁŘ
RESTAURAČNÍ DESERTY 3 volných míst V restauracích, kde není cukrář, se o deserty musí postarat kuchař. Nechce-li se spokojit pouze se zmrzlinovým pohárem nebo palačinkou, musí alespoň trochu pootevřít dveře cukrářského řemesla, nejlépe s Věrou Kocincovou a Annou Bastýřovou.
Anna Bastýřová a Věra Kocincová Začátek ve 13:00 Doporučujeme nejen kuchařům, Cena semináře 300,- Kč
Příbuzné články...
16.02.2022 Sigep opět žíje …!03.12.2021 Veletrh SIGEP - Rimini 20.09.2021 HostMilano 2021 15.09.2021 Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/-2. 13.09.2021 Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/ -1. [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |