Reklama |
Gastrojunior - Nowaco Cup v kvalifikační poziciNejvětší česká juniorská gastronomická soutěž pořádaná asociací AKC ČR, zaklekla do regionálních startovních bloků a výsledky na pardubické cílové pásce určily první patnáctku z českých regionů pro brněnské finále roku 2007 v cukrářské profesi. Soutěžní úkol – obor cukrář Příprava 4 porcí teplého nebo studeného moderního českého moučníku v časovém limitu 45 minut. Moučník je součástí tříchodového restauračního menu. Povinnou surovinou jsou švestková povidla od firmy NOWACO. Soutěžící musí dále použít minimálně dvě suroviny ze spotřebního koše. • Základní surovina je vybrána se snahou o propagaci české kuchyně • Kalkulaci na 4 porce si soutěžící přinese již zpracovanou na soutěž (název výrobku, množství surovin, technologický postup). Soutěžící odevzdá kalkulaci při registraci. • Soutěžící by měl dodržet odborný časový sled kuchařských prací. • Soutěžící musí využít nejméně 100 g švestkových povidel na čtyři porce. • Soutěžící si ostatní suroviny zajistí sám dle vlastní úvahy, včetně surovin ze spotřebního koše. • Spotřební koš :
zdroj AKC ČR
Příbuzné články...
16.02.2022 Sigep opět žíje …!03.12.2021 Veletrh SIGEP - Rimini 20.09.2021 HostMilano 2021 15.09.2021 Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/-2. 13.09.2021 Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/ -1. [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |