Reklama |
9. Mezinárodní KUCHAŘSKO - CUKRÁŘSKÉ SHOW"Tak chutná zprohýbaný svět" v Pittentalu / Dolním Rakousku Již 9. pokračování dozná v termínu 26. - 29 dubna letošního roku tradiční mezinárodní mistrovství v kuchařské a cukrářské soutěži pořádané kuchařským klubem Pittental/Hochwechsel, známé spíše pod názvem města Warth. Kulinářské umělecké show bude mít navíc svou mezihru v dalších odvětvích mající spojitost se sladkým řemeslem, jako jsou produkce v kakaokresbě, čokoládových skulpturách, v marcipánové modeláži či ve výrobcích z nugátu nebo dragantu, které budou zařazeny v kategorii K9 Tento výčet uměleckých námětů není zdaleka konečným, neboť v soutěžně výstavním rezervoáru se nalézá další množina možností ztvárnění výtvarného náhledu prostřednictvím různorodosti karameláže, slavnostních dortů popřípadě různých pečivových výrobků. Ale ani zde není ještě repertoár umělecké tvorby ze strany dolnorakouských pořadatelů vyčerpán, neboť soutěž sestává z další kategorie K8 při použití více či méně tradičních surovin uplatňujících se v rozsáhlém kulinářském arzenálu. A těmi jsou tuk, led, slané pečivo včetně dekorativní tvorby z ovoce a zeleniny. Zmíněné ryzí cukrářské kategore K6 - K7 se vyznačují následujícím zadáním K6 K7 Skutečnost, že svět rotuje kolem peněžní osy, měli na paměti i organizátoři při odměnách pro soutěžící, kdy namísto věcných darů předají peněžní odměnu pro společného vítěze v kategoriích K6 - K7 v hodnotě € 500,- Dalším akcí je soutěž "Nejpěkněji prostřený stůl", a to v kategorii S2 - Stůl pro 4-6 osob s námětem "Volné téma" Pro celkového vítěze je vyčleněna odměna € 300,- Soutěžním žolíkem v pořadatelském rukávu je mezinárodní mistrovství ve tvorbě ledových figur, hodnocené mezinárodní komisí a rozčleněné do kategorií Účastnické ceny: Tým - € 50,- Bližší informace podá hlavní organizátor soutěže Tel: 0043 (0)2629/2114 Informace o kuchařských disciplínách naleznete na našem dalším portálu www.GastroNews.cz
Další články autora...
18.04.2015 MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -1.28.01.2015 SIGEP - ...když se cukrář stává mágem ... /- 4. 22.01.2015 SIGEP v Rimini v digitálním divu / - 1. 01.09.2014 GLOBAL CHEFS CHALLENGE a cukrář SKÁLA 17.06.2014 Frigomat vytočil světový rekord! [další články autora]
Příbuzné články...
16.02.2022 Sigep opět žíje …!03.12.2021 Veletrh SIGEP - Rimini 20.09.2021 HostMilano 2021 15.09.2021 Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/-2. 13.09.2021 Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/ -1. [další příbuzné články] |
Dnes je úterý úterý 3. prosince 2024
svátek slaví Svatoslav, zítra Barbora Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |