Reklama |
Veletrh G+HMezinárodní veletrh G + H s obroční periodou je zaměřen na gastronomii, hotelové služeby a veřejné stravování, které svým nezastupitelným významem vytváří dynamické odvětví v němž se prezentují oborové firmy přivádějící do hal pavilonů odborné publikum. Významnou součástí veletržní gastronomie tvoří technika vytvářející spojitost s provozem gastronomických zařízení, včetně vybavení interiérů a výpočetní techniky. Nedílnou součástí brněnských gastroveletrhů byla již po třinácté největší česká juniorská kulinářské soutěž Gastro Junior Nowaco Cup, pořádaná Asociací Kuchařů a cukrářů ČR v pořadatelské režii SOŠ a OU PaS Brno. V provedení mnohých tuzemských firem se návštěvníci mohli seznámit např. s výrobou pravých čokolád a polev pro máčení mražených smetanových krémů a pekařských a cukrářských výrobků, s produkcí fondantové hmoty, instantních kakaových směsí a nápojů. Výroba bonboniér, dezertů, snídaňových krémů, tyčinek a dalších. Dále veletrh umožňoval kontakt s firmami zabývající se výrobou snacksů, kuliček do polévky, směsí sušeného ovoce nebo balení a dražování suchých plodů, ořechů a olejnatých semen. V kávovém segmentu se mimo jiné, prezentovala značka SEGAFREDO ZANETTI svojí evolucí ve službách chuti, jak hlásal reklamní slogan jejího výrobku. Tento italský výrobek s označením SZO1,navržený firmou San Marco, předním výrobcem profesionálních kávovarů, vytvářející součást koncernu Segafredo Zanetti. Kromě uvedeného se SEGAFREDO ZANETTI prezentovala nabídkou tří druhů kávové nabídky, a to Mild, Extra Mild a Extra Strong Gastronomický trh nových členských států EU roste (v České republice meziročně téměř o 7 %) a spolu s ním stoupají i nároky na kvalitu poskytovaných služeb. Trendem je výkonnější a technicky vyspělejší zařízení kuchyňských provozů, moderní technologie zpracování pokrmů, vysoká úroveň hygieny, kvalitnější vybavení a servis. Systémy managementu bezpečnosti potravin HACCP a ČSN ISO 22000, TÜV SÜD Czech s.r.o. – seminář Tisková konference Svazu obchodu a cestovního ruchu České republiky a ČON – Moderní obchod V expozici Státního zemědělského intervenčního fondu v pavilonu A2 se prezentovalo 27 špičkových českých výrobců, nositelů ocenění KlasA, jejichž výrobky jsou určeny pro oblast gastronomie a veřejného stravování. Doplňkový program veletrhu G+H tvoří pokaždé při jeho pořádání i největší juniorská gastronomická soutěž GASTROJUNIOR - NOWACO CUP.
zleva: J. Tykalová - M. Jaňour - A. Semerádová A. Semerádová M. Jaňour J. Tykalová
Další články autora...
18.04.2015 MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -1.28.01.2015 SIGEP - ...když se cukrář stává mágem ... /- 4. 22.01.2015 SIGEP v Rimini v digitálním divu / - 1. 01.09.2014 GLOBAL CHEFS CHALLENGE a cukrář SKÁLA 17.06.2014 Frigomat vytočil světový rekord! [další články autora]
Příbuzné články...
16.02.2022 Sigep opět žíje …!03.12.2021 Veletrh SIGEP - Rimini 20.09.2021 HostMilano 2021 15.09.2021 Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/-2. 13.09.2021 Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/ -1. [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |