Reklama
|
Téma "Nová cukrářská kniha pomoc"
|
Nová cukrářská kniha pomoc
Od: Vladimír
|
06.03.2020 19:11:00.
id: 14262.
|
|
Dobrý den, jsem cukrář, a teď byla vydaná nová cukrářská kniha, nechci jmenovat ale asi všichni v jakou myslím, akorát mě v té knize zaráží ta špaldová mouka, nejsou potom korpusy a těsto tuší? A nebo se chová skoro stejně jako normální mouka? Nemám s tím vůbec žádné zkušenosti se špaldovou moukou, kolikrát jsem dělal recepty starých cukrářů recepty a vždy se podařily, ale špaldová mouka to je pro mě tabu, tak se chci zeptat jaký s tím lidi mají zkušenosti,jinak si myslím že je to velký úspěch když po dlouhé době vyšla konečně cukrářská kniha, i když trochu na můj vkus víc moderní, ale pravá cukrářská kniha, což je v dnešní době vzácnost, a vážím si toho, cukrářských knih moc není jsou buď učebnice pro cukráře, a jinak nic moc nového se neděje,
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: Nová cukrářská kniha pomoc
Od: Huska
|
Vloženo: 16.03.2020 13:32:48.
ID: 14267.
|
|
Krásný den, trochu jste mě naladil novou cukrářskou knihou a tak jsem začal googlit, kdo, kde a co vydal. Myslím, že jsem tu pravou našel, jelikož se to v ní hemží špaldovou moukou :-). Bohužel pro mne asi tato kniha nebude, protože jsem věrný opravdové české cukrařině (tato kniha to má sice v názvu, ale myslím, že je to jen marketingový tah). Každopádně k vaší otázce. Jsem si jistý, že korpusy budou tužší a ne tak nadýchané, také si všimněte, že do většiny korpusu přidává prášek do pečiva, což při klasické mouce není třeba.
odpovědět
|
|
Reagovat k tomtuto tématu
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|