Reklama
|
Téma "Kopečková zmrzlina"
|
Kopečková zmrzlina
Od: Stanislava
|
15.03.2008 22:46:17.
id: 4323.
|
|
Ahoj, můete mi někdo poradit s kopečkovou zmrzlinou. Chtěla bych začít vyrábět svojí zmrzlinu, ale nemám s tím ádné zkuenosti. Na Salimě jsem prola vechny stánky a nejvíce mi zmrzlina chutnala na stánku gamys a pregel. Je pravda, e mi chutnaly vechny i mec 3,ale jedině na gamys byl zmrzlina úplně jinačí. prý to není směsí, ale strojem. Máte někdo zkuenosti s bravo trittico? ta zmzlina byla bez ledových krystalků a některé druhy fakt byly extra. některé byly na mě moc sladké, ale to se prý dá úpravit.
Můete mi poradit něco ze zkuenosti???
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: Kopečková zmrzlina
Od: Vítek
|
Vloeno: 16.03.2008 9:32:14.
ID: 4325.
|
|
Na Salimě jsem sice nebyl, ale trittico mám u 18let a je to stroj k nezaplacení. Neměl jsem s tím ádný, ale ádný problém a chtěl bych si letos koupit nový.
Já si směsi vozím z Itálie. To co mnozí tvrdí, e MEC 3 je nejlepí je úplná blbost. v Itálii je moná 100 výrobců jako je MEC 3. To jenom v česku Vám vem pomotali hlavu, e jsou pička. Je to průměrná značka, která hodně tlačí do reklamy. Myslíte si, e jsou v německu, rakousku, polsku tak silní jako u nás???
A to jejich propojení a propagace Carpighiani je hnusné!!! Na minulé Salimě jsem zkouel zmrzlinu z MEC3 a tvářil se, e bych chtěl stroj. Hned mě poslali koupit si carpighiani... Take kadý soudný člověk musí poznat, e je to vzájemně propojené a e mají dohodu se vzájemně propagovat. Je to určitě chytrý tah, ale pro nás zákazníky to není férové.
Troku jsme se rozepsal, no ale to co jsem chtěl napsat je, e tak jako dobrá káva se dá zkazit kdy nedodríte postup a máte slabý stoj, tak i zmrzlina se dá zkazit, kdy je stroj patný. Trittico je ale pička a nemá konkurenci!!!
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: Kopečková zmrzlina
Od: Ondra Vejmek
|
Vloeno: 22.03.2008 8:05:58.
ID: 4371.
|
|
Ahoj, s tím souhlasím. Trittico je top třída, tady se Carpighiani nemůe srovnávat. Měl jsem Carpighiani a i frigomat, ale nejvíce jsem spokojený s tritticem. to je fakt pička, ta zmrzlina je úplně jinačí. nikdy se mi nestalo, e bych měl ve zmrzlině krystaly ledu.
Kdo chce dělat kvalitní zmrzlinu, tak jediná volba je trittico!!! vem doporučuji, ale nevím kdo Vám ho prodá, já ho koupil v německu...
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: Kopečková zmrzlina
Od: Bohumila
|
Vloeno: 05.04.2008 23:16:03.
ID: 4489.
|
|
Ahoj, můete mi někdo poradit, co ve můu dělat na BRAVO Trittico? Mám ho u 8 let a teď jsem se na internetu dočetla, e se tam dá dělat spoustu věcí. díky
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: Kopečková zmrzlina
Od: Stanislava
|
Vloeno: 06.04.2008 11:13:25.
ID: 4491.
|
|
Ahoj, já mám Bravo a jde tam toho spousta. Ono záleí jaký typ stroje má. Kadopádně to je dle mého názoru pička. Moderní cukrárny v itálii a německu, kde jsem pracovala tak pouívají hlavně Bravo Trittico. Oni na tom dělají nejen zmrzku ale celou cukrárnu na tom mají postavenou. Dokonce jsem tam na Bravo vyráběla čokoládové bonbóny - Pralinky, pudingy, krémy. Stroj dokáe udělat i topingy, take je nemusíte zbytečně kupovat. Nevím, jestli to tady někdo prodává, ale kdybych zařizovala já cukrárnu, tak jedině s tímto multistrojem.
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: Kopečková zmrzlina
Od: lucittka2
|
Vloeno: 29.07.2010 19:08:22.
ID: 7602.
|
|
Dobrý deň,
Chcela by som s opýta, e či je potrebné k začatiu podnikania by vyučený v odbore "cukrár" alebo je postačujúci ma nejaký kurz resp. čo vetko je potrebné na začiatok.
Ďakujem
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: KopeÄkovĂĄ zmrzlina
Od: kSAyi3fBEM8
|
Vloeno: 14.11.2015 22:20:04.
ID: 13135.
|
|
Casto se vidi veta, ze zide maji pravo na svuj stat, prave tam, kde se usadili.Jde o pravo skpuniy lidi, kteri se po staleti toulali a radi by se nekde usadili? Celkem pochopitelne.Cikani se jaksi usadit nechteji ale vetsina zidu si nasla domov v Americe a mensim meritku vsude kolem sveta. Vetsina se nehrne do tak zvane zaslibene zeme a v tom je prave ona otazka prava na tento cipek planety.Jde o touhu zit pohromade nebo o biblicky slib vyvoleni samotnym Bohem? Zit pohromade a v bezpeci mohli v USA ale i na mnohych castech planety, kde je dostatek mista a kde by tamejsi obyvatelstvo i vitalo talentovane lidi, jakym zide jsou. Pokud ovsem jde o nejaky biblicky duvod, je nutne rozebrat o co vlastne jde.Po poprave Krista, je Rimane vyhnali a znicili jim cele mesto, dulezity chram a vyvrazdili snad vice jak 2 miliony pravych zidu. Vzhledem k tehdejsi populaci sveta, muzeme rict, ze slo o vetsi Holokaust nez ten co spachal Hitler. Cili pokud jde o nabozenstvi, je celkem jasne, ze pravo na zidovsky stat tehdy ztratili. Ostatne prave podle toho protestuji tamejsi ortodoxni zide, kteri uznavaji popravu Krista za chybu. Samozrejme, kdo neni verici, nachazi vselijake jine duvody, jak obhajit pravo na "zidovsky stat" ve kterem zaroven zije nemale procento Arabu.Takze se pridavam a take nevidedm nadÄji pro tuto proklatou zemi...
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: Kopečková zmrzlina
Od: Even Samek
|
Vloeno: 01.10.2015 12:06:44.
ID: 13098.
|
|
Mám také Bravo řadu let.Potřeboval bych časem nějakou servisní prohlídku.Nevíte o nějakém servisu? Máme cukrárnu ve Zruči Senci je to přrdměstí Plzně.Díky vem
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: KopeÄkovĂĄ zmrzlina
Od: KlsOEsC8JD
|
Vloeno: 14.11.2015 22:52:44.
ID: 13145.
|
|
Je ote1zkou, zda by tyto stre1nky nemÄly medt nÄjake1 omezened, co se tfdÄe palkibovunfdch materie1lĹŻ, nebo alespoĹ varove1ned, pokud nÄktere9 materie1ly jsou hodnÄ tvrde9, tvrdĹĄed neĹž je zde obvykle9, napĹedklad nÄjakfdm symbolem, jako tĹeba kdysi byla hvÄzdiÄka u nÄkterfdch filmĹŻ.VaĹĄek.
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: Kopečková zmrzlina
Od: anatol65
|
Vloeno: 16.03.2008 11:51:14.
ID: 4328.
|
|
A odkad jste?
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: Kopečková zmrzlina
Od: Katka
|
Vloeno: 04.04.2008 16:48:46.
ID: 4475.
|
|
Dobrý den, jsem začátečník a mám takový dotaz, jaké kletě pouíváte na kop. zmrzlinu ve vaich cukrárnách , kolik kopečků uděláte z 1 l itru zmrzliny a za kolik prodáváte jeden kopeček . Díky za odpovědĄ.
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: Kopečková zmrzlina
Od: Moník
|
Vloeno: 04.04.2008 17:37:51.
ID: 4477.
|
|
Katko, to záleí na tom jak velké máte kletě a jak je plníte a jestli zarovnáváte. Já mám kletě o objemu 30 ml a to je tedy při zarovnaných kletí cca 33 kopečků. M.
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: Kopečková zmrzlina
Od: Petr
|
Vloeno: 24.11.2015 21:54:50.
ID: 13152.
|
|
Ahoj, byl jsem na kurzu Gelato Professional School v Brně ve Frigomatu. Mají super mainu FRIGOMAT TWIN CHEF...je jetě o dost dál ne Bravo. Dost uvauju o nákupu. Umí to nejen fantastickou zmrzlinu, ale taky kompletně cukrařinu (polevy, náplně, těsta, krémy, pasterizuje, omáčky, topingy, a fakt super) Oproti ostatním v té vrchní části i chladí, tedy myslím e je to opravdu jediný stoj na trhu který to umí, ani by jsi musel něco přepoutět a pinit a tedy i čistit atd. CO jsem z toho jedl (zmrzlina, zákusky, krémy) tak byly naprosto fantastické. Kurz se mi straně líbil a asi tam pojedu jetě na čokoládové kurzy. Dělají kromě kurzů o zmrzlině taky o čokoládě (pralinky, bonbóny, lanýe, tabulky, figurky ..) a taky cukrařinu. Jak českou tak zahraniční.. a tohle vechno ta jediná maina zvládne. fakt super.
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: Kopečková zmrzlina
Od: Mike
|
Vloeno: 03.02.2024 1:54:32.
ID: 26156.
|
|
co takle vyrabet prirodni zmrzlinu bez velke investice kdyz je to jednoduche
odpovědět
|
| | | | | | | | | | | | |
Reagovat k tomtuto tématu
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|