Reklama
|
Archiv zpráv
SIGEP - dortové dominanty v Rimini / - 3.
01.02.2012 , rubrika: Akce a soutěže
Dortová exhibice bývá dominantním vrcholem cukrářského oboru. Tuto skutečnost neopomněli ani pro tentokrát riminští režiséři cukrářského Sigepua , kdy velké dortové show se konalo v podání domácích cukrářských nadějí pod rámcem národní soutěže.
více...
SIGEP - sladký půvab v Rimini / -1
27.01.2012 , rubrika: Akce a soutěže
To je Rimini, název města, ke kterému je v prvém měsíci každého roku nasměrován zakalený hrot střelky kompasu všech cukrářských poutníků směřujících do této posvátné cukrářské Mekky vyznavačů sladkého oboru.
více...
Perník - aneb bylo, nebylo
23.01.2012 , rubrika: Perník
Lví podíl na docílení pěkného perníkového zboží má dobrá, správně pečící pec. Při výrobě každého pečiva má pec poslední slovo, které může znamenat úspěch či nezdar a to má vliv na kvalitu výrobku.
více...
Cukrářská moudra
20.01.2012 , rubrika: Tipy a triky
Nezávisí vše na receptu, nýbrž na zpracování hmoty. Žloutky se nemusí vždy míchat, případně málo asi z 5 dkg cukru. Ostatní cukr se musí dát do bílku a je vhodné jej přidat do šlehání hned od počátku.
více...
Dezert pohádka
18.01.2012 , rubrika: Recepty
Sachrova hmota (plát) - Žloutky šleháme za postupného přidávání oleje. Bílky s cukrem vyšleháme v pevný sníh. Obě hmoty spojíme a zamícháme mouku s kakaem. Hmotu roztíráme na papír 30x20 cm.
více...
|
Dnes je středa středa 2. dubna 2025
svátek slaví Erika, zítra Richard
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|