Reklama |
Archiv zpráv
GRANDIOSO GOLD ze CHÂTEAU VALTICE
28.12.2010, rubrika: Suroviny
Jedním z takových příkladů je „Sekt nad zlato“ pocházející z vývojové dílny vinařské společnosti CHÂTEAU VALTICE, která obohatila nabídku o šumivé víno pod názvem GRANDIOSO GOLD.
více...
CULINARY WORLD CUP LUXEMBOURG 2010 - úspěšní Češi / -7.
07.12.2010, rubrika: Akce a soutěže
Do kolonek úspěchů, pod značkou Czech made, přispívají taktéž i jednotlivci, kteří oproti týmům se vyznačují svým jednotných číslem výkonu, majícím však neméně hodnotnou cenu v kvalitě provedení i konkrétních oceněních.
více...
CULINARY WORLD CUP LUXEMBOURG - český juniorský tým / - 6.
06.12.2010, rubrika: Akce a soutěže
České barvy měly na 11. světovém kulinářském poháru v Luxemburku pod národní zástavou i své juniorské kuchaře. Tato líheň kulinárních záloh nepřijíždí ze soutěžních misí nikdy s prázdnou.
více...
CULINARY WORLD CUP LUXEMBOURG - Česko / -5.
04.12.2010, rubrika: Akce a soutěže
Cesta ke zlatu již nemá žádného kompromisu. Nyní je už pouze hra buď a nebo. A toho jsou si naši admirálové české soutěžní flotily, jako i celá posádka, velmi dobře vědomi. V jejich případě bude platit: Tluč a bude ti otevřeno.
více...
CULINARY WORLD CUP LUXEMBOURG - USA / - 4.
03.12.2010, rubrika: Akce a soutěže
Američtí hromotlukové si lepší pořadí pohoršili pětichodovým menu a předkrmy, včetně cukrárny. V osmiporcové míse a fingerfoodech drželi vyrovnaný krok s nejlepšími v této kategorii se Švédy.
více...
CULINARY WORLD CUP LUXEMBOURG -Švédsko / -3.
02.12.2010, rubrika: Akce a soutěže
Může to být možná jedno z tajemství úspěchu tohoto týmu, jehož vyrovnanost výkonů a preciznost soutěžní práce jsme si zvykli dávat do přirovnání významu další švédské světové dominanty, oceli.
více...
CULINARY WORLD CUP - Singapur / -2.
01.12.2010, rubrika: Akce a soutěže
Slavnostní fanfáry 11. ročníku CULINERY WORD CUPU zatroubily sonet vítězství pro národní tým Singapuru. Nejlepší asijské kulinární uskupení všech dob, slavilo v tomto roce již druhý velký triumf.
více...
CULINARY WORD CUP LUXEMBOURG - zahájení
30.11.2010, rubrika: Akce a soutěže
Předmětem této pozornosti byl nový směr vývoje ve světovém orgánu WACS, který v novém olympijském období vnesl do světových soutěží čerstvý vítr v podobě úpravy pravidel národních týmů v kategorii teplé kuchyně.
více...
Petr VLÁSEK - člen Národního týmu AKC ČR
29.11.2010, rubrika: Osobnosti
Nu a položit otázku na téma velkého snu reprezentačnímu kuchaři a ještě navíc rybáři, tak je zřejmé, že odpovědí by byla kýžená zlatá rybka, která by se mu blyštěla na hrudi v podobě zlaté medaile, nejlépe té olympijské.
více...
Martin SVATEK - člen Národního týmu AKC ČR
28.11.2010, rubrika: Osobnosti
A to byla ona dějinná chvíle přeměny z kuchaře řemeslníka v mistra kulinárního oboru, který tak v detailu mnohých souvislostí, příkladů a vlastních poznatků sám dospěl do stádia úrovňového stupně povolání, jež bývá nazýváno mistr svého oboru.
více...
|
Dnes je středa středa 30. října 2024
svátek slaví Tadeáš, zítra Štěpánka Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |