Reklama |
Archiv zpráv
Cena másla padá dolů
17.01.2008, rubrika: Business
Cena másla padá dolů, ukázal první letošní průzkum Českého statistického úřadu. Zatímco ještě v listopadu stála čtvrtkilová kostka v průměru skoro 38 korun, počátkem roku už cena klesla o pětikorunu.
více...
Vznik pralinek
17.01.2008, rubrika: Vzdělávejte se
Pralinovi podařilo vyrobit báječné pražené cukrové mandle. Ihned je donesl do královského zámku, kde s tlukoucím srdcem předložil vzorek na ochutnání jednomu z nejmocnějších mužů královského dvora , vrchnímu šéfu královské kuchyně, de Guisinovi.
více...
RIMINI- pokladnice cukrářského umění
15.01.2008, rubrika: Akce a soutěže
Itálie je historickou kolébkou renesančního umění, navazujícího na výběr kvality dávné antiky, které prostřednictvím umu synů Apeninského poloostrova povstalo z epochy dávnověku jako příznačný Fényx z popele.
více...
22. IKA/Olympiáda gastronomického umění
13.01.2008, rubrika: Akce a soutěže
Je prestiží každého cukráře, který ve svém oboru chce být víc než pouhým řemeslníkem, být přítomen v tyto dny v gastronomickém svatostánku světa a poměřit své dovednosti s nejlepšími z nejlepších.
více...
Na slovíčku o kafíčku...!/2
11.01.2008, rubrika: Káva
Jde o efektivní způsob přípravy kávy přímo u stolu ve skleněném přístroji zvaném kona. Přednost této kávy spočívá v tom, že si host může určit sílu kávy tím, že ji nechá v přístroji dvakrát nebo třikrát překapat.
více...
Na slovíčko o kafíčku... !/1
10.01.2008, rubrika: Káva
Ve světě se pěstuje zhruba osmdesát druhů kávy. Nejčastěji se ovšem setkáte se dvěma - Arabikou a Robustou. "V současnosti nemají výrobci povinnost uvádět kvalitu kávy, přesto je možné tento údaj o složení na obalu najít," Většinou jde o směsi kávy.
více...
Hořické trubičky vítězí nad Ludvíkem XIV. i Napoleonem
08.01.2008, rubrika: Vzdělávejte se
Hořické trubičky dosáhly historického vítězství, které si na své konto nemohou připsat ani gurmánské voje velkého sjednotitele Francie Ludvíka XIV. a legendárního císaře a mimořádného vojevůdce Napoleona.
více...
SIGEP - pozvánka na zájezd
04.01.2008, rubrika: Akce a soutěže
29. Mezinárodní veletrh tradičních výrobců zmrzliny, pekařských výrobků a cukrovinek
Pozvánka na zájezd - tématickou pracovní cestu, s programem obchodních jednání Termín 25. - 29. ledna 2008 (pátek – úterý) více...
SIGEP - Pozvánka pro cukráře a pekaře
03.01.2008, rubrika: Akce a soutěže
Firma CS GOSTOL TRADING s.r.o. ve spolupráci s cestovní kanceláří ALINEA si Vás dovolují pozvat na tématický zájezd pro odborníky do RIMINI na největší evropskou přehlídku tradičních výrobců zmrzliny, cukrovinek a pekařských výrobků.
více...
SIGEP - nabídka obchodní jednání
02.01.2008, rubrika: Vzdělávejte se
Jedná se o krátká cca 20 min. setkání při , kterých dochází k prvním obchodním kontaktům . Tyto jednání jsou na stáncích vystavovatelů nebo máte stůl v prostoru vyhrazeném těmto jednáním. Tyto jednání probíhají na stáncích vystavovatelů.
více...
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |