Reklama |
Archiv zpráv
VÁNOČNÍ RECEPTY - Žemlovka, Štěpánská roláda
24.11.2005, rubrika: Recepty
Chcete ochutnat vánoční pokrmy v ladovském stylu ? Zkuste ŽEMLOVKU!
více...
MINUTKA CARVING CUP s dýňovou přílohou
20.11.2005, rubrika: Akce a soutěže
Třetí ročník carvingového festivalu měl tentokrát své specifikum v dýňové příloze, prezentující se dvěmi soutěžními kategoriemi.
více...
Pajerský koláč
18.11.2005, rubrika: Recepty
Kynuté těsto: 25 dkg tuku (1/2 másla, 1/2 Hera), 15 dkg cukru, 4 žloutky (bílky upotřebíme do tvarohové náplně), utřeme a přidáme 1 kg mouky (1/2 hladké, 1/2 pologrubé, sůl, kvásek z 0,25 l mléka a 5 dkg kvasnic.
Vše provádíme v teple. více...
Úprava jablek
16.11.2005, rubrika: Recepty
Znáte jistě ten okamžik když, za dlouhého zimního večera Vás a Vašeblízké honí mlsná a vy nevíte co by se dalo ještě zbodnout. Tak tedy na to tu něco mám.
více...
Kouzelné jablíčko na pražském Výstavišti
09.11.2005, rubrika: Akce a soutěže
Projekt Kouzelného jablíčka si neklade za cíl získat statisíce nebo miliony korun jako při jiných celostátních sbírkách nebo v TV, ale jak říkají právě v Nadačním fondu Kapky naděje – „Každá kapka dobrá“, tak to vystihuje asi nejlépe.
více...
Generální motto CNT pro rok 2005: "Na Basilej !!! ..."
18.10.2005, rubrika: Akce a soutěže
Přípravná palba Culinery Nestlé týmu ke zteči gastronomické vrcholové kóty sezóny Salon Culinaire Mondial v Basileji gradovala generální zkouškou v přerovském GASTROCENTRU MORAVIA, kuchařském studiu Luďka Bila.
více...
Rozjíždí se projekt „KOUZELNÉ JABLÍČKO“
14.10.2005, rubrika: Akce a soutěže
O co tedy půjde? Pomalu se rozjíždí projekt charitativního vyřezávání, kdy účastníci budou zdobit jablka určená k prodeji. Výtěžek bude poukázán Nadačnímu fondu Kapka naděje.
více...
Ochutnávka whisky a čokolády
05.10.2005, rubrika: Akce a soutěže
Úspěch večera si jistě žádá opakování, podobné akce se plánují i v jiných městech ČR, a protože to je opravdová schůzka gurmánů, tak věřte, že je připravena lahůdka, ale to se již nechte překvapit…
více...
MODERNÍ RAUTOVÉ A RESTAURAČNÍ MOUČNÍKY
05.10.2005, rubrika: Akce a soutěže
AKC ČR pobočka Severní Čechy a exkluzivní partner AKC ČR Vitana food service si Vás dovolují pozvat na seminář
více...
Domácí zmrzlina
03.10.2005, rubrika: Recepty
vše nad parou rozpustit a potom 3 minuty mixovat.dát do lednice na 8 hodin vychladit a potom 5-10 min šlehat a dát zmrazit.lze přichutit čokoládou,ořechy,ovocem.......
více...
|
Dnes je středa středa 30. října 2024
svátek slaví Tadeáš, zítra Štěpánka Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |