Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


KOUZELNÉ JABLÍČKO 04.01.2005, rubrika: Akce a soutěže Se srdcem na dlani, v úctě a se snahou předat alespoň kapku naděje právě těm k níž osud nebyl příznivý v míře životní přízně, se uskutečnila akce pod názvem „Kouzelné jablíčko“, jejíž výtěžek putoval ve prospěch nadačního fondu „Kapka naděje“ více...


Čas Vánoc - čas rozjímání 28.12.2004, rubrika: Pouze hlavní zprávy Vánoce tkané v třpytu kouzla
svátek svátků nejsvětější,
dojetím slza z tváře sklouzla,
- slavíme den nejkrásnější. - více...


Ořechové tyčinky s kávovým krémem - vánoční recept 20.12.2004, rubrika: Recepty Uvaříme silnou kávu (2 odměrky kávy zalít 2 lžícemi horké vody). Ve vodě uvaříme pudink přimícháme ho i s cukrem krystal do teplé kávy. Vychladlou hmotu šleháme ručním šlehačem a přidáme do ní 1/8 rozměklého másla. více...


Ořechové měsíčky - vánoční recept 19.12.2004, rubrika: Recepty Vypracujeme těsto a na válu posypaném moukou ho vyválíme přes igelitový sáček. Z těsta vykrajujeme měsíčky a pečeme je na suchém plechu ve středně vyhřáté troubě. (Lze použít také klasické linecké těsto). více...


Křehké koláčky - vánoční recept 08.12.2004, rubrika: Pouze hlavní zprávy Uvaříme vanilkový pudink podle návodu a necháme vychladnout. Aby se nám na něm nevytvořil škraloup pocukrujeme horký pudink moučkovým cukrem. Chladný pudink rozšleháme elektrickým šlehačem ... více...


Švýcarská čokoláda 02.12.2004, rubrika: Suroviny Švýcarsku je přisuzován původ jemné čokolády a pod geografickým označením země je tomuto produktu dáván již i třeba podvědomě punc té nejvyšší kvality. více...


Naděje na zlevnění cukru padla 26.11.2004, rubrika: Business Cena cukru, v zemích Evropské unie zhruba trojnásobná oproti úrovni světového trhu, hned tak neklesne. Evropská komise totiž nesplní svůj původní záměr, začít s reformou trhu s cukrem už příští rok. více...


Sacharin versus cukr 24.11.2004, rubrika: Suroviny Od té doby co byly známy vlastnosti sacharinu, začal se továrně vyrábět ve většině států. Nejvíce se vyráběl v Německu, odkud se dostával do okolních států a nezřídka tomu bylo i podloudně. více...


SIGEP 2005 17.11.2004, rubrika: Akce a soutěže 25. mezinárodní veletrh tradičních výrobců zmrzliny, pekařství a cukrářství na Výstavišti v Rimini, Itálie 17.-21.ledna 2005. Světová přehlídka nejlepších profesionálů oborů zmrzlinářství, pekařství , cukrářství. více...


Cukrář roku Martin Braun Cup 2004 15.11.2004, rubrika: Akce a soutěže Asociace kuchařů a cukrářů ČR pořádá již od roku 1996 prestižní cukrářskou soutěž „Cukrář roku – Martin Braun Cup“, a to ve spolupráci s německou firmou Martin Braun Backmittel und Essenzen KG, která je zároveň patronem soutěže. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230
 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240
 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250
 251 252 253 254 255 256     
další >>

Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.