Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 1/10 24.06.2004, rubrika: Akce a soutěže Že jednoduchost může být i zároveň posvěcena elegantností snoubící se s lákavým chuťovým obsahem, předváděla paní Pavlína v praxi tentokrát v SOŠ a SOU potravinářském v Brně - Černovicích na Charbulově ulici s "fialovou" podporou stejnojmenné firmy. více...


Čokoládové muzeum 23.06.2004, rubrika: Suroviny Imhoff - Stollwerck muzeum je největším svého druhu na světě. Když se na podzim roku 1993 slavnostně otevíralo, nikdo tehdy netušil, že se toto muzeum čokolády během 10 let stane nejnavštěvovanějším muzeem v Německu. více...


Veletrh zmrzliny a kávy v italském Longarone 21.06.2004, rubrika: Akce a soutěže Veletrh zmrzliny a kávy v italském Longarone - "Mezinárodní přehlídka zmrzliny", kde je také zastoupen sektor kávy
více...


Odborná praxe, zkušenosti v cukrařině 14.06.2004, rubrika: Tipy a triky Je možné přihlásit svou pracovnici na nějaký kurz - seminář-přednášky, kde by získala odbornou praxi, zkušennousti, tipy a fígle pro přípravu hezkých moučníků a chutných sladkých pokrmů? více...


Informace k Junior show a k Junior carving cup 10.06.2004, rubrika: Akce a soutěže 20- 40 účastníků z celé ČR / mezinárodní účast) / nový trend v gastronomii / zkušení komisaři z reprezentačního týmu ČR / divácké soutěže o atraktivní ceny / všichni soutěžící obdrží účastnické listy více...


EUROMENU Jany BOBOŠÍKOVÉ 09.06.2004, rubrika: Osobnosti Populární televizní moderátorka Jana Bobošíková, která opouští prkna televizních ramp hodlá zamířít do pětadvacetihvězdičkového evropského souhvězdí politického nebe. více...


Nebezpečné cukrovinky v našich obchodech? 07.06.2004, rubrika: Hygiena V souvislosti s opatření EK na zákaz prodeje nebezpečných cukrovinek želé minikošíčků jsme se dotázali kompetentních orgánů v ČR, jaký postup byl uplatněn u nás. Nezávisle na jejich odpovědi jsme zašli také do obchodů. Výsledek byl zarážející - SZPI více...


Zákaz kouření v kavárnách je vítán 03.06.2004, rubrika: Business Vzduch v norských restauracích, které byly mimochodem už předtím mnohem lépe odvětrávané než většina restaurací českých, je ode dneška ještě čistší než dřív. Stejně tak i vzduch v barech a kavárnách. více...


Jak na mravence 01.06.2004, rubrika: Tipy a triky Mravenci jsou drobným dotěrným hmyzem, který dokáže způsobit mnoho nepříjemností v našich potravinových skladem. Tito drobní tvorečkové se dokáží protáhnout nejužšími skulinkami a dostanou se i tam, kde bychom je vůbec neočekávali. více...


Jak vhodně skladujeme čokoládu a kakao 31.05.2004, rubrika: Tipy a triky Kakao vstřebává poměrně lehce vlhkost a je proto zapotřebí jej uskladňovat na suchém místě, nikoli ve skladištích, kde je vyšší vlhkost nebo v místech kde dochází ke střídání teplot. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230
 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240
 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250
 251 252 253 254 255 256     
další >>

Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.