Reklama |
Archiv zpráv
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 1/10
24.06.2004, rubrika: Akce a soutěže
Že jednoduchost může být i zároveň posvěcena elegantností snoubící se s lákavým chuťovým obsahem, předváděla paní Pavlína v praxi tentokrát v SOŠ a SOU potravinářském v Brně - Černovicích na Charbulově ulici s "fialovou" podporou stejnojmenné firmy.
více...
Čokoládové muzeum
23.06.2004, rubrika: Suroviny
Imhoff - Stollwerck muzeum je největším svého druhu na světě. Když se na podzim roku 1993 slavnostně otevíralo, nikdo tehdy netušil, že se toto muzeum čokolády během 10 let stane nejnavštěvovanějším muzeem v Německu.
více...
Veletrh zmrzliny a kávy v italském Longarone
21.06.2004, rubrika: Akce a soutěže
Veletrh zmrzliny a kávy v italském Longarone - "Mezinárodní přehlídka zmrzliny", kde je také zastoupen sektor kávy
více...
Odborná praxe, zkušenosti v cukrařině
14.06.2004, rubrika: Tipy a triky
Je možné přihlásit svou pracovnici na nějaký kurz - seminář-přednášky, kde by získala odbornou praxi, zkušennousti, tipy a fígle pro přípravu hezkých moučníků a chutných sladkých pokrmů?
více...
Informace k Junior show a k Junior carving cup
10.06.2004, rubrika: Akce a soutěže
20- 40 účastníků z celé ČR / mezinárodní účast) / nový trend v gastronomii / zkušení komisaři z reprezentačního týmu ČR / divácké soutěže o atraktivní ceny / všichni soutěžící obdrží účastnické listy
více...
EUROMENU Jany BOBOŠÍKOVÉ
09.06.2004, rubrika: Osobnosti
Populární televizní moderátorka Jana Bobošíková, která opouští prkna televizních ramp hodlá zamířít do pětadvacetihvězdičkového evropského souhvězdí politického nebe.
více...
Nebezpečné cukrovinky v našich obchodech?
07.06.2004, rubrika: Hygiena
V souvislosti s opatření EK na zákaz prodeje nebezpečných cukrovinek želé minikošíčků jsme se dotázali kompetentních orgánů v ČR, jaký postup byl uplatněn u nás. Nezávisle na jejich odpovědi jsme zašli také do obchodů. Výsledek byl zarážející - SZPI
více...
Zákaz kouření v kavárnách je vítán
03.06.2004, rubrika: Business
Vzduch v norských restauracích, které byly mimochodem už předtím mnohem lépe odvětrávané než většina restaurací českých, je ode dneška ještě čistší než dřív. Stejně tak i vzduch v barech a kavárnách.
více...
Jak na mravence
01.06.2004, rubrika: Tipy a triky
Mravenci jsou drobným dotěrným hmyzem, který dokáže způsobit mnoho nepříjemností v našich potravinových skladem. Tito drobní tvorečkové se dokáží protáhnout nejužšími skulinkami a dostanou se i tam, kde bychom je vůbec neočekávali.
více...
Jak vhodně skladujeme čokoládu a kakao
31.05.2004, rubrika: Tipy a triky
Kakao vstřebává poměrně lehce vlhkost a je proto zapotřebí jej uskladňovat na suchém místě, nikoli ve skladištích, kde je vyšší vlhkost nebo v místech kde dochází ke střídání teplot.
více...
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |