Reklama |
Osobnosti
Anna Strnadlová - představitelka emotivního projevu výtvarné fantazie
27.08.2012, rubrika: Osobnosti
Anna je schopná se napnout do výšin inspirace, která může sehrát veledůležitou roli v dosažení jejího uměleckého snu, jež je zaklet v lesku zlaté olympijské medaile.
více...
Emanuel Budík - otec zakladatel bzeneckých cukrářských úspěchů
25.07.2012, rubrika: Osobnosti
Podíváme-li se do soupisky výsledků předních cukrářských soutěží, nalezneme bzeneckou VOŠ, SOŠ a SOU mnohokrát na čelních místech, včetně absolutních.
více...
To snad není možné, další michelinská hvězda!
16.03.2012, rubrika: Osobnosti
Rozhodně mně nenapadlo, že nadchneme i inspektory Michelinu tak, že nám dají hvězdičku," říká šéfkuchař Oldřich Sahajdák poté, co zjistil, že La Degustation dostala v aktuálním vydání michelinského bedekru prestižní hvězdičku.
více...
Roman PAULUS - první ryze český Michelin
15.03.2012, rubrika: Osobnosti
Duchovním, ale i biologickým otcem tohoto velkého a v plné opravdovosti národního úspěchu, je bezesporu Roman Paulus, jehož profesní přítomnost ve vídeňském Hiltonu či londýnským Savoyi byla dobře nasměrovaným kormidlem k současnému úspěchu.
více...
Deset otázek pro kapitána Národního týmu AKC ČR
03.01.2012, rubrika: Osobnosti
Monitorujeme a budeme dále vše vylepšovat. Je to třeba i náš trénink ve Stuttgartu, kde budou Němci, Švýcarsko atd. Dále jedeme na soutěž do Korey a tam je světový kongres, kde budou komisaři na olympiádu.
více...
Vytváří cukrářka z perníku stromeček,
22.12.2011, rubrika: Osobnosti
Vytváří cukrářka z perníku stromeček,
a s ním tvoří i chaloupku, z těsta nastříká sněhu pár teček, a na střechu usadí páreček holoubků. více...
Deset otázek pro kapitána národního týmu
03.01.2011, rubrika: Osobnosti
Gastronomie jde neustále dopředu a je mnoho nových technologií. A musím říci, že je pro mě velice potěšující, že konečně soutěže se začínají přibližovat běžné realitě a dají se zrealizovat v běžném provozu.
více...
10 novoročních otázek pro manažera národního týmu
02.01.2011, rubrika: Osobnosti
Tvrdou a trpělivou prací hodláme dosáhnout na první desítku světového žebříčku. Tento cíl vidím jako reálný, zvláště po rozhodnutí WACSu upravit podmínky pro studenou kuchyni.
více...
Novoroční slovo prezidenta
01.01.2011, rubrika: Osobnosti
Závěrem dovolte, abych Vám všem a zároveň i nám, popřál úspěšný rok 2011, především hodně zdraví, osobních i pracovních úspěchů a samozřejmě i to potřebné štěstí. Bude mi potěšením se s vámi všemi stále setkávat.
více...
Petr VLÁSEK - člen Národního týmu AKC ČR
29.11.2010, rubrika: Osobnosti
Nu a položit otázku na téma velkého snu reprezentačnímu kuchaři a ještě navíc rybáři, tak je zřejmé, že odpovědí by byla kýžená zlatá rybka, která by se mu blyštěla na hrudi v podobě zlaté medaile, nejlépe té olympijské.
více...
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |