Reklama |
Archiv zpráv
Náměty na využití čokoládových polotovarů
08.05.2003, rubrika: Cukrařina
Technoložka Alena Půlpánová v průběhu tří měsíců hodnotila upravené polotovary z Nestlé, Čokoládovny, a.s. Všechny byly různě aplikovány jak pro tradiční účely - potahování, tak i chucení krémů a náplní.
více...
Perníkovou královnu přijede do Pardubic korunovat premiér
07.05.2003, rubrika: Cukrařina
Perníkové slavnosti, při nichž bude zvolena nová královna perníku. "Letos mají perníkářky vyrobit perníkový škrpál. Autorka nejkrásnější boty bude slavnostně korunována
více...
Bezdotyková umývadla a baterie
30.04.2003, rubrika: Hygiena
Ukázka různých druhý bezdotykových baterií - bezdotykové umývadla a baterie elektonické ovládání a bezdotykové umývadla a baterie manuální ovládání.
více...
10 potravin, které mohou vyvolat bolest hlavy
29.04.2003, rubrika: Suroviny
Čokoláda - Bolest hlavy může způsobit také látka tyramin. Obecně platí, že čím je čokoláda čistší (obsahuje více kakaové moučky), tím se riziko bolesti snižuje.
více...
Kompletní výsledková listina ze soutěže Gastro Hradec 2003
27.04.2003, rubrika: Akce a soutěže
Rozsáhlá reportáž a fotografie všech výrobků jsou v rozpracování
více...
Velikonoční termín
22.04.2003, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Tato otázka byla součástí naší ankety, a byť nespadá takovýto údaj zcela do ranku naší profese, má v gastronomické oblasti, a cukrářské obzvlášť, svůj mimořádný význam.
více...
Velikonoce jsou pro pekaře a cukráře po Vánocích druhou prodejní špičkou
16.04.2003, rubrika: Cukrařina
Velikonoce po Vánocích druhou prodejní špičku v roce. "Velikonoce přinášejí významný nárůst odbytu," řekl generální sekretář odnikatelského svazu pekařů a cukrářů Stanislav Musil.
více...
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |