Reklama |
Archiv zpráv
Vánoce z Norimberka
11.12.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Těsto vložíme na moukou vysypaný vál a vyválíme do požadovaného tloušťky. Vykrájíme podobu perníku, (případně přiložíme ozdobu, např. mandli) a vložíme na plech, který vymažeme včelím voskem
více...
Vánoční (i nevánoční) lesk perníčků
09.12.2019, rubrika: Recepty
Kulér: do suchého rendlíku nasypte vrchovatou lžíci krystalového cukru a "vařte", dokud se cukr nerozpustí a nezhnědne - zkaramelizuje. Musíte průběžně míchat a pozor, konečná fáze zhnědnutí jde hodně rychle, tak abyste to nespálili.
více...
Vánoční pečivo a víno
07.12.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Vanilkové rohlíčky ve společnosti bílého rulandského vína nabízí v takovémto spojení elegantní a voňavý zážitek, vytvářející pohodu a kouzlo Štědrého večera.
více...
SIGEP 2020
03.12.2019, rubrika: Akce a soutěže
Sigep je zase zde, a to v termínu 18 - 22. ledna roku 2020. Opět se rozevře návštěvníkům tohoto největšího cukrářského veletrhu na světě rozmanitá náruč všeho možného co může nabídnout tak rozmanitý a všemi chuti oplývající sladký obor.
více...
Čokoláda od Mixitu
01.12.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Vzhled ale není zdaleka všechno. Mačokoláda díky tomu nejzelenějšímu z japonských zelených čajů chutná exoticky a její chuť je snad ještě návykovější a podmanivější než u klasické čokoládové čokolády. To ale pořád není všechno.
více...
Zefektivnění cukrářského produktu
27.11.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Někdy se dostáváme do problému, že šlehačka nechce držet požadovaný tvar a výrobek musí být stůj co stůj hotov. Na tento problém nám postačí pouhý želírovací cukr, kdy na dávku sladké šlehačky o objemu 200 ml, přidáme
více...
Croccatino arachide
26.11.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Koláč po upečení necháme trochu vychladnout. Mezitím si z másla, čokolády a citronové kůry přichystáme polevu. Jakmile se ingredience spojí v tmavou hustou hmotu, polijeme jí povrch koláče a pak vše posypeme nasekanými mandlemi. Servírujeme po vychla
více...
Cukrářské skvosty musí mít i svůj háv
22.11.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Úkolem psycho-fyziologa je studium smyslů a jedním z nich je chuť. Barevné odstíny dokáží vyvolat touhu po poživatině a tím i zvýšit odbyt.
více...
Pusťme se do věnečků
20.11.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Krém: Smícháme tvaroh, vanilkový cukr, citrónovou šťávu a zbylý cukr. Ušleháme smetanu se ztužovačem a přidáme ke směsi. Umícháme krém, kterým naplníme věnečky.
více...
Host Milano 2019
18.11.2019, rubrika: Akce a soutěže
Ke spatření byla novinka s názvem TheEggCheff. Jedná se o stolní zařízení, které umí během jedné minuty čerstvě tepelně upravit vejce ve skořápce a rozšířit tak nabídku i ve velmi stísněných podmínkách.
více...
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |