Reklama
|
Archiv zpráv
Žemlovka, Štěpánská roláda
01.12.2017 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Žemlovky připravujeme z housek a mléka. Housky před použitím namočíme v mléce. K nim přidáme rozpuštěné máslo, vejce a cukr. Plníme různým čerstvým nebo zavařeným ovocem a tvarohovou nádivkou a upečené posypáváme práškovým cukrem.
více...
Chuť ledové kávy
26.11.2017 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Káva je nedílnou součástí života většiny z nás. Káva však může být i příjemným chladivým osvěžením. Nápoj připravený z vychlazené kávy známe pod označením ledová káva, či frappé.
více...
Dýňové muffiny
14.11.2017 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Javorový sirup se dává jako surovina do mnoha cukrářských výrbků. Jedním z nich je i pečivo muffin. Sirup je svou konzistencí podobný tekutému medu. Získává se z husté šťávy javorových stromů
více...
Těstoviny chutnajícíc po česku
03.11.2017 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Akciová společnost Bratři Zátkové přežila od roku 1884 leccos a dnes je jednou z největších českých producentů těstovin a mouky v tuzemsku. Pokrývá zhruba pětinu domácího trhu s těstovinami. Ročně jich v různých druzích vyrobí kolem 12 tisíc tun
více...
|
Dnes je středa středa 2. dubna 2025
svátek slaví Erika, zítra Richard
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|