Reklama |
Archiv zpráv
Mirka SLAVÍKOVÁ - cukrářský buldozer se zlatnickou radlicí - 2/6
15.05.2017, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Mirka vyfasovala mycí prostředky na udržování čistoty v restauračním WC. Z prostorů pisoárů a záchodových mís se v nadšení přibržděná cukrářka ocitá v prostředí jí mnohem bližší, v cukrárenské výrobně.
více...
Mirka SLAVÍKOVÁ - cukrářský buldozer se zlatnickou radlicí - 1/6
13.05.2017, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Cukrářka kráčela od úspěchu k úspěchu a předvedla po 30 letech na cukrářské soutěži práci s karamelem. Mirka nemívá ve zvyku brát si servítky jakéhokoliv druhu, a o to méně tomu tak bylo v dívčím věku.
více...
Cukrářská poušť
10.05.2017, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Naší povaze bohužel není vlastní táhnout za jeden konec, a proto máme tolik směrů, spolků – nikam nevedoucí. Přední odborníci se nedokáží sjednotit, aby společně tedy dali pravidla české cukrařině. Jak občas říkám, „zde jsem na cukrářské poušti…“
více...
Juka Magnum ICE MGI 12 distributor zmrzliny
10.05.2017, rubrika: Business
Prodej použité vitríny Juka Magnum ICE MGI 12
Rok výroby 2016 V provozu od 2017 Možnost vidět - je v provozu v nákupním centru Prodej z důvodu rušení prodejny více...
Výrobníky GX – novinka ve výrobě zmrzliny
07.05.2017, rubrika: Business
Výrobníky zmrzliny GX odbourávajíí nutnost pořizovat několik zařízení pro výrobu zmrzliny. Složení výrobník-paster-vitrína (šoker, konzervátor) není u výrobníku GX potřeba. Výrobníky kombinují výrobu zmrzlizliny, servírování a skladování v jednom.
více...
Pavlína Berzsiová dnes NApeče !!! / - 3
05.05.2017, rubrika: Osobnosti
Kniha obsahuje receptury kde je už použití trouby podmínkou.
Napsáním obou barevných publikací v atraktivním provedení, je přesvědčivou ukázkou jak kvalitním cukrářským karetním listem je paní Pavlína schopna hrát. více...
Pavlína Berzsiová dnes NEpeče !!! / -2.
03.05.2017, rubrika: Osobnosti
Pavlína Berzsiová přivedla na svět to, co je věčným souputníkem jejího života, co bývá pro její duši chlebem a solí zároveň, to co má ráda a co si ve spojitosti s jejím jménem vždy spojujeme.
více...
Pavlína Berzsiová dnes NEpeče !!! / - 1.
01.05.2017, rubrika: Recepty
Ostatně, otevřme první listy knižního titulu Pavlíny Berzsiové „Dnes nepeču“, a ti co jí známe, tak nejenom, že se nám vyjeví z Pavlínina nekonečného cukrářského příběhu mnoho nám neznámého, ale je jako by to vyprávěla ona sama.
více...
Francouzský loupák - croissant
28.04.2017, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Chladné máslo rozbalte, ale nechte je na obale a poprašte moukou. Potřebujete totiž změnit jeho tvar z kostky na placku, a to jde dobře tlakem válečku. Mouka zabrání jeho přilepování.
více...
Fruktóza v cukrářské výrobě
26.04.2017, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Fruktóza je přírodní monosacharid vyskytující se ve zralém a různém množství a je označována jako ovocný cukr. Je vhodná na výrobky pro diabetiky, které mohou tito konzumovat v rámci diety.
Má přibližně o 20 % vyšší sladivost než řepný cukr. více...
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |