Reklama
|
Archiv zpráv
Cukrářská poušť
10.05.2017 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Naší povaze bohužel není vlastní táhnout za jeden konec, a proto máme tolik směrů, spolků – nikam nevedoucí. Přední odborníci se nedokáží sjednotit, aby společně tedy dali pravidla české cukrařině. Jak občas říkám, „zde jsem na cukrářské poušti…“
více...
Výrobníky GX – novinka ve výrobě zmrzliny
07.05.2017 , rubrika: Business
Výrobníky zmrzliny GX odbourávajíí nutnost pořizovat několik zařízení pro výrobu zmrzliny. Složení výrobník-paster-vitrína (šoker, konzervátor) není u výrobníku GX potřeba. Výrobníky kombinují výrobu zmrzlizliny, servírování a skladování v jednom.
více...
Pavlína Berzsiová dnes NApeče !!! / - 3
05.05.2017 , rubrika: Osobnosti
Kniha obsahuje receptury kde je už použití trouby podmínkou. Napsáním obou barevných publikací v atraktivním provedení, je přesvědčivou ukázkou jak kvalitním cukrářským karetním listem je paní Pavlína schopna hrát.
více...
Pavlína Berzsiová dnes NEpeče !!! / - 1.
01.05.2017 , rubrika: Recepty
Ostatně, otevřme první listy knižního titulu Pavlíny Berzsiové „Dnes nepeču“, a ti co jí známe, tak nejenom, že se nám vyjeví z Pavlínina nekonečného cukrářského příběhu mnoho nám neznámého, ale je jako by to vyprávěla ona sama.
více...
Fruktóza v cukrářské výrobě
26.04.2017 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Fruktóza je přírodní monosacharid vyskytující se ve zralém a různém množství a je označována jako ovocný cukr. Je vhodná na výrobky pro diabetiky, které mohou tito konzumovat v rámci diety. Má přibližně o 20 % vyšší sladivost než řepný cukr.
více...
|
Dnes je středa středa 2. dubna 2025
svátek slaví Erika, zítra Richard
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|