Reklama |
Archiv zpráv
Vitríny - základ vaší obchodní strategie
16.01.2016, rubrika: Business
První dojem z vystavované zmrzliny je pro úspěšnost prodeje zcela zásadní. Proto je velmi dobré nepodcenit nikdy tento fakt a ukázat světu Váš sortiment v plné kráse. Jak na to? Základem správné prezentace je kvalitní zmrzlinová vitrína.
více...
Šarm ledové kávy
14.01.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Ledové kávy, ať už se jedná o ochucené nealkoholické nápoje či mléčné nápoje, patří většinou mezi trvanlivé výrobky. Nealkoholické nápoje jsou ošetřeny pasterací, mléčné nápoje rychlým záhřevem při vysokých teplotách.
více...
Odborník a fušer
12.01.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy
A to ještě takovýto "odborník" nevědoucí si rady, předstírá před zákazníkem fundovanost problému, a potažmo i své osoby, a díl odváží do "specializované dílny" .
více...
Jeptiščin mls -italský recept
10.01.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Podstatou kvalitního provedení tohoto receptu je dobrá příprava těsta, které je nutno zpracovávat s velkou pečlivostí a trpělivostí až nabyde pevné a elestické podoby.
více...
Dortové těsto
08.01.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Máslo utřeme (ušleháme ručním šlehačem) do pěny, přidáme cukr s kakaem , žloutky a citrónovou šťávu nebo rum a dále třeme, pak vmícháme mouku s práškem do pečiva a sníh z bílků.
více...
Když šlehačka začne kysnout
06.01.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Mnohý cukrář zajisté přišel do rozpaků, když mu zkyslo větší množství smetany a nedalo se přesně zjistit, zda smetana již byla nakyslá když ji obdržel od dodavatele. Smetana bývá někdy v počátečním stavu zkysnutí. Co teď?
více...
Špaldová mouka
04.01.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Pšenice špalda je potenciálním zdrojem nových potravinářských produktů s vysokým obsahem vlákniny. Vyrábějí se z ní základy nebo přídavky do těstovin, tvoří přísadu müsli i vánočního pečiva.
více...
Vánoční stromeček byt opět ozdobil
22.12.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Vánoční stromeček byt opět ozdobil,
kouzlo přišlo zase k nám do domu, mezi dárky jeden tam malý zbyl, a dárek sám - ten patří kdekomu. - více...
Vánoční recepty I.
14.12.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Tento jednoduchý recept patří do oblíbené řady cukroví připravovaného za studena. Připravíme si báječné kuličky, ve kterých je chuť sušených meruněk a ořechů doplněna lehkostí burizonů
více...
Vánoční recepty II.
12.12.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Do teplého mléka přidáme droždí a cukr. Necháme nakynout. Pak do mísy nasypeme mouku. Z kvásku a mouky vypracujeme hladké těsto, které necháme odležet na teplém místě přibližně 20 minut.
více...
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |