Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Vitríny - základ vaší obchodní strategie Vitríny - základ vaší obchodní strategie 16.01.2016, rubrika: Business První dojem z vystavované zmrzliny je pro úspěšnost prodeje zcela zásadní. Proto je velmi dobré nepodcenit nikdy tento fakt a ukázat světu Váš sortiment v plné kráse. Jak na to? Základem správné prezentace je kvalitní zmrzlinová vitrína. více...


Šarm ledové kávy Šarm ledové kávy 14.01.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy Ledové kávy, ať už se jedná o ochucené nealkoholické nápoje či mléčné nápoje, patří většinou mezi trvanlivé výrobky. Nealkoholické nápoje jsou ošetřeny pasterací, mléčné nápoje rychlým záhřevem při vysokých teplotách. více...


Odborník a fušer Odborník a fušer 12.01.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy A to ještě takovýto "odborník" nevědoucí si rady, předstírá před zákazníkem fundovanost problému, a potažmo i své osoby, a díl odváží do "specializované dílny" . více...


Jeptiščin mls -italský recept Jeptiščin mls -italský recept 10.01.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy Podstatou kvalitního provedení tohoto receptu je dobrá příprava těsta, které je nutno zpracovávat s velkou pečlivostí a trpělivostí až nabyde pevné a elestické podoby. více...


Dortové těsto Dortové těsto 08.01.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy Máslo utřeme (ušleháme ručním šlehačem) do pěny, přidáme cukr s kakaem , žloutky a citrónovou šťávu nebo rum a dále třeme, pak vmícháme mouku s práškem do pečiva a sníh z bílků.
více...


Když šlehačka začne kysnout Když šlehačka začne kysnout 06.01.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy Mnohý cukrář zajisté přišel do rozpaků, když mu zkyslo větší množství smetany a nedalo se přesně zjistit, zda smetana již byla nakyslá když ji obdržel od dodavatele. Smetana bývá někdy v počátečním stavu zkysnutí. Co teď? více...


Špaldová mouka Špaldová mouka 04.01.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy Pšenice špalda je potenciálním zdrojem nových potravinářských produktů s vysokým obsahem vlákniny. Vyrábějí se z ní základy nebo přídavky do těstovin, tvoří přísadu müsli i vánočního pečiva. více...


Vánoční stromeček byt opět ozdobil Vánoční stromeček byt opět ozdobil 22.12.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Vánoční stromeček byt opět ozdobil,
kouzlo přišlo zase k nám do domu,
mezi dárky jeden tam malý zbyl,
a dárek sám - ten patří kdekomu. -
více...


Vánoční recepty I. Vánoční recepty I. 14.12.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Tento jednoduchý recept patří do oblíbené řady cukroví připravovaného za studena. Připravíme si báječné kuličky, ve kterých je chuť sušených meruněk a ořechů doplněna lehkostí burizonů
více...


Vánoční recepty II. Vánoční recepty II. 12.12.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Do teplého mléka přidáme droždí a cukr. Necháme nakynout. Pak do mísy nasypeme mouku. Z kvásku a mouky vypracujeme hladké těsto, které necháme odležet na teplém místě přibližně 20 minut. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230
 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240
 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250
 251 252 253 254 255 256     
další >>

Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.