Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Dvoubarevné řezy s kokosem 27.04.2015, rubrika: Recepty Krém: 1 krabičku KOKA sušenek rozdrtit, dát do hrnku a zalít šlehačkou, promíchat a nechat v chladu přes noc, pak třít: máslo, cukr, žloutky. více...


MORAVSKÝ cukrářský POHÁR – 13. ročník / -5. MORAVSKÝ cukrářský POHÁR – 13. ročník / -5. 22.04.2015, rubrika: Akce a soutěže Rozhodovala tentokrát chuť a příslovečnou roli jazýčku na váhách sehrály dezerty. Dortová tvorba bývá na této soutěži ve své standardní kvalitě, ale dezerty byly kolem osudí, z kterého se vytahovala šťastná čísl více...


MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / - 4. MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / - 4. 22.04.2015, rubrika: Akce a soutěže Motivací inovačních úprav této soutěže byla její náročnost a zjednodušené ocenění, které bylo uznáno za nedostatečné. Proto výslednicí této úvahy bylo včlenění dalších soutěžních zadání, týkajících se dortové, dekorační a dezertové tvorby. více...


MORAVSKÝ cukrářský POHÁR – 13. ročník / -3. MORAVSKÝ cukrářský POHÁR – 13. ročník / -3. 21.04.2015, rubrika: Akce a soutěže Skulptura je nesmírně důležitým prvkem v kolektivním pojetí kuchařských týmů, kde tento cukrářský druh dekorace dominuje soutěžní tabuli a již z dálky při příchodu hodnotícího komisaře ovlivňuje jeho dojem. více...


MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -2. MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -2. 20.04.2015, rubrika: Akce a soutěže Letošní kroměřížská soutěž měla výrazně odlišnou podobu, kdy vyhlášené kategorie byly hodnoceny samostatně a tento způsob provedení navýšil jejich konkrétní význam.
více...


MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -1. MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -1. 18.04.2015, rubrika: Akce a soutěže Soutěž měla nová hodnotící pravidla, která se promítla do vyhlašovacího ceremoniálu a bylo jimi trio soutěžních zadání v provedení dekorační výrobek, slavnostní dort a dezert. více...


Zmrzlinářský kurz s CESKem / -II. Zmrzlinářský kurz s CESKem / -II. 15.04.2015, rubrika: Akce a soutěže Rady a tipy pro podnikatele v cukrářském a zmrzlinářském prostředí. Praktické ukázky výroby produktů. Technologie inovace a moderní trendy.
Kurz vede italský odborník na zmrzlinu docent GPS Andrea di Fabio. více...


Zmrzlinářské a cukrářské kurzy s CESKem / - I. Zmrzlinářské a cukrářské kurzy s CESKem / - I. 14.04.2015, rubrika: Akce a soutěže Dozvíte se jak úspěšně založit, strojně vybavit a ekonomicky provozovat zmrzlinárnu, správně sestavit recepturu a vše spojené s výrobou zmrzliny.
Kurz je pořádán společností CESK a.s. a veden italskou GPS, Gelato Professional School. více...


Fondánová hmota Fondánová hmota 11.04.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Fondán se používá především k polévání cukrářských výrobků, jako jsou věnečky, větrníky, punčové řezy a pod. Fondán se také uplatní jako náplň do bonbonů a trvanlivějších cukrářských výrobků více...


Višňový parfait s čokoládou a višňovou omáčkou Višňový parfait s čokoládou a višňovou omáčkou 09.04.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Na řezu dezertu parfait lehce přerušované kousky mohrenglanzu, uprostřed čerstvá višeň. Dezert doplněn tmavou omáčkou s kousky višní. Chuť a vůně lehce čokoládová spolu s výraznou chutí a aroma višní.

více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230
 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240
 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250
 251 252 253 254 255 256     
další >>

Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.