Cukrář.cz

Reklama



Články autora Jiří Řezáč z Větrníku


G+H Gastrojunior / - 3. 11.03.2009, rubrika: Akce a soutěže Na přípravu 4 porcí moderního teplého nebo studeného ovocného moučníku byl časový limit 45 minut. Moučník byl součástí tříchodového restauračního menu pro mezinárodní klientelu.
Základní součástí moučníku bylo minimálně 200 g mraženého o více...


G+H - Cukrář roku - Martin Braun / -2 09.03.2009, rubrika: Akce a soutěže Karnevalový námět byl tou správnou názvoslovnou volbou pro finálové uspořádání cukrářské soutěže v areálu BVV Brněnské veletrhy, které předcházelo pražské předkolo. Slovo karneval je italského původu a vystihovalo lidový zvyk uvítání jara. více...


Mezinárodní veletrh G+H / -1. 09.03.2009, rubrika: Akce a soutěže Tradiční největší česká juniorská kulinářská soutěž Gastrojunior, pro tentokrát premiérově obohacena o významné cukrářské klání Cukrář roku – Braun Cup, byla kvalitním akčním vrcholem čtyřdenního pořádání veletržní slavnosti v Brně.
více...


Restaurace bez platby? - "Čertu dobře činiti, sám pak v peklo vstoupiti!" - 28.02.2009, rubrika: Business Ze sdělovacích prostředků jsem se dozvěděl, že jistá restaurace v Praze udělala vůči svým zákazníkům neobvyklé a velmi vstřícné gesto, kdy ponechala zaplacení konzumace dle jejich úvahy. Tento experiment byl prý po týdnu ukončen. Co na to říci?
více...


Tažená pletýnka 26.02.2009, rubrika: Recepty Ale přesto je Popeleční středa alespoň připomenutím toho, že jaro už bere za kliku dveří jarního pocitu tepla, rozkvetlých květin a vůbec celkové pestrosti života, které střídají bílou jednotvárnou šeď sněhové pokrývky coby symbolu zimního období. více...


Masopustní koblihy 20.02.2009, rubrika: Recepty Velký hrnec naplníme do poloviny olejem. Pomalu zahřejeme a dbáme abychom měli během pečícího procesu stálou teplotu oleje. Vložíme koblihy tak, aby jejich spodek na kterém ležely na vále, byl obrácen vzhůru. Krátce pečeme do zlatavé barvy. více...


Valentýnský dar lásky 13.02.2009, rubrika: Cukrářská poezie I já na tě dneska čekám, s rytmem srdce v poklusu, v myšlenkách svých k tobě spěchám v svém pocitovém rébusu. Má mě ráda, či snad nemá, proč že já se takto ptám, odpověď v otázce je němá,
- protože ji dávno znám. - Tvoje paže, tvoje rety, mluví řečí více...


SIGEP 09 - Rimini / - 6 28.01.2009, rubrika: Akce a soutěže Letošní rok SIGEPU měl svůj středobod soutěžního a osvětového konání v čokoládové tvorbě a tzv. Sicilien Days, kdy tato jižní ostrovní součást Itálie je proslulá svými cukrářskými a zmrzlinářskými výrobky mající odlišnost od tvorby v jiných krajích více...


SIGEP 09 - Rimini / - 5 27.01.2009, rubrika: Akce a soutěže Dnes se podíváme na to, co dodává interiéru duši a na některé dekorativní záležitosti, které je v zájmu udržení zákaznické pozornosti nejenom mít, ale i průběžně měnit, neboť oko spotřebitele se rychle unaví šedí stereotypu v nabídce jiných firem. více...


SIGEP 09 - Rimini / - 4 26.01.2009, rubrika: Akce a soutěže Podávaná káva na Apeninském poloostrově je „životabudičem“, kdy ke zmíněné kvalitě se přidává i skutečnost, že její servis bývá prováděn v množství i u nás již známého piccola, kdy působnost kávy je násobena její koncentrací v menším objemu vody. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52     
další >>

Dnes je středa středa 30. října 2024
svátek slaví Tadeáš, zítra Štěpánka

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.