Cukrář.cz

Reklama



Články autora Jiří Řezáč z Větrníku


Pavlína BERZSIOVÁ 02.04.2002, rubrika: Osobnosti Pavlína je křtěná Vltavou, a to v místě průtoku pražským řečištěm. Stověžatá matička ji svým čarem nikdy nedovolila změnit místo trvalého pobytu, čímž původně slečně Blahovcové, udělila status roduvěrné Pražačky. více...


SVĚTOVÁ SOUTĚŽ KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ V SINGAPURU 27.03.2002, rubrika: Akce a soutěže V malém asijském státě Singapur v oblasti Jihočínského moře, se koná v termínu 6.-13. dubna světová gastronomická soutěž kuchařských a cukrářských odborníků. více...


GASTRO HRADEC 2002 27.03.2002, rubrika: Akce a soutěže Již kompletní dokumentace z nejvýznamnější cukrářské soutěže v republice juniorů a dospělích v Hradci Králové. více...


CUKRÁŘ ROKU - MARTIN BRAUN CUP 26.03.2002, rubrika: Akce a soutěže Ročník 2001 - 2002, Tato soutěž bude probíhat opět pod patronací firmy MARTIN BNRAUN KG prostřednictvím jejího zástupce pro ČR -firmy Ing. Jaroslav Fiala. více...


Marie KUČEROVÁ - SOŠ, SOU a OU Bzenec 20.03.2002, rubrika: Osobnosti Původ Marie Kučerové je sice moravský, ale severním směrem od současného bydliště. Její rodnou vískou je Lubnov u Frýndlantu nad Orlicí ve Slezku. více...


SALIMA - mezinárodní potravinářské veletrhy - rok 2002 18.03.2002, rubrika: Akce a soutěže 365 dní měli cukráři na to, aby ukojili svoji touhu po nejvyhledávanější potravinářské výstavě v České republice. Tento apetit byl navíc umocněn tou skutečností, že Salima přešla na vystavovatelský systém sudých roků, více...


BUON GIORNO, SIGEP 2002 14.03.2002, rubrika: Akce a soutěže 23. Mezinárodní veletrh cukrářských, zmrzlinářských a pekařských výrobků
Významný evropský potravinářský veletrh SIGEP v italském Rimini se zaměřením na cukrářské a pekařské výrobky, stroje, nástroje a doplňky více...


Systému kritických bodů 8. - 12. krok 08.03.2002, rubrika: Hygiena Legislativou je stanoveno, že pro každý kritický bod se určí jeden nebo více znaků a limitní hodnoty jejich kritických mezí, které musí být specifikovány. více...


Hlavní druhy kávy a jejich charakteristika 07.03.2002, rubrika: Káva Centrální (v angličtině "The Centrals")
Káva označovaná jako "centrální" nebo "střední" se někdy nazývá též jako "mírná" (v angličtině "Milds") více...


Zpracování zelené kávy 01.03.2002, rubrika: Káva Jakmile jsou sebrány kávové bobule, projdou řadou zpracovatelských kroků před tím, než se dostanou do stadia, kdy mohou být prodány. Je možno definovat dvě metody:
více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52     
další >>

Dnes je středa středa 30. října 2024
svátek slaví Tadeáš, zítra Štěpánka

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.