Cukrář.cz

Reklama



Články autora Jiří Řezáč z Větrníku


Moravský pohár - kroměřížská dortová exhibice / -1. Moravský pohár - kroměřížská dortová exhibice / -1. 22.03.2012, rubrika: Akce a soutěže Vkročit do prostor sálu kroměřížské školy bylo tentokrát zcela něčím jiným než dříve, kdy není myšlen interiérový prostor školy samotné, ale soutěže jako takové, kdy pohled na zhotovené výrobky uštědřil doslovně ránu mezi oči. více...


Cukrárenské veletržní hity Cukrárenské veletržní hity 18.03.2012, rubrika: Cukrařina Veletržní zahraniční hity jsou již v dnešní době i hity domácími. Přesto se zkusmo podívejme co případně v některém detailu může být v Itálii, jedné z největších cukrárenských velmocí světa, odlišného oproti tomu co se u nás vidí možná zřídka. více...


Roman PAULUS - první ryze český  Michelin Roman PAULUS - první ryze český Michelin 15.03.2012, rubrika: Osobnosti Duchovním, ale i biologickým otcem tohoto velkého a v plné opravdovosti národního úspěchu, je bezesporu Roman Paulus, jehož profesní přítomnost ve vídeňském Hiltonu či londýnským Savoyi byla dobře nasměrovaným kormidlem k současnému úspěchu. více...


Rozkřápnutá vejce ... Rozkřápnutá vejce ... 11.03.2012, rubrika: Suroviny Za druhé, kdo vůbec takovéto chovy povolil, v nichž se již po mnohé generace slepice takto mačkají. Vždyť je to zase jen honba za ziskem, jehož nástrojem a zároveň obětí, včetně nebohé slepice, je člověk.
více...


Děkujem ti vládo za to, žes zdražila nám vejce Děkujem ti vládo za to, žes zdražila nám vejce 08.03.2012, rubrika: Cukrářská poezie Děkujem ti vládo za to,
- žes zdražila nám vejce, -
nekoupíme jich už plato
- a jíst budem mravence. -

více...


GASTROJUNIOR - pořád stejný nebo stále udržující vysoký standard? GASTROJUNIOR - pořád stejný nebo stále udržující vysoký standard? 07.03.2012, rubrika: Akce a soutěže Co je lepší napsat? Že jsme viděli skoro totéž co před 18 léty nebo že soutěž je tak vyspělá, že si udržela vysoký standard po dlouhou dobu 18 roků? více...


Francouzský Croqembouche Francouzský Croqembouche 27.02.2012, rubrika: Pouze hlavní zprávy Výrobek je ryze francouzskou specialitou sestávající z odpalované hmoty plněné pařížským krémem, avšak ne tím, který je u nás znám jako čokoládový krém. Jedná se o francouzský vařený puding ze žloutků a hladké mouky, dochucený rumem.

více...


SIGEP - FRIGOMAT  a zmrzlinové vitríny v Rimini / - 8. SIGEP - FRIGOMAT a zmrzlinové vitríny v Rimini / - 8. 19.02.2012, rubrika: Cukrařina Co vitrína, to jiný tvar, výraz a osobitá mluva působnosti, je krédo ItalProget designu. A za tím si i stojí a předkládá i v tomto předsevzetí zákaznickým masám riminského veletrhu, se speciálním zaměřením na zákazníka. více...


Valentýnská růže Valentýnská růže 13.02.2012, rubrika: Cukrářská poezie Růži lásky tobě dávám
a ty do mého jí vkládáš klína,
- v lásce se ti odevzdávám -
v den svatého Valentýna…

více...


SIGEP - naukové poznatky v Rimini/ - 4. SIGEP - naukové poznatky v Rimini/ - 4. 06.02.2012, rubrika: Akce a soutěže Nezbytnou součástí každého SIGEPU jsou výukové programy, které byly rovněž přítomny v jeho již 33. edici. Přečtení si pouhé receptury bez praktického znázornění, je v takovém případě mnohdy rovno polibku přes sklo. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52     
další >>

Dnes je středa středa 30. října 2024
svátek slaví Tadeáš, zítra Štěpánka

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.