Reklama |
Archiv zpráv
GASTRO JUNIOR 2007 BRNO – NOWACO CUP - co se vidí až na soutěži
01.04.2007, rubrika: Akce a soutěže
Gastrojunior po třinácti letech své působnosti dospěl do stavu vyzrálé dospělosti a ocitá se v úvaze, v kterou stranu působnosti nasměruje své kročeje. Výraznou změnou oproti dřívějšku byla přenosová plátna a zvukové mikroporty.
více...
GASTRO JUNIOR 2007 BRNO – NOWACO CUP - finálový průběh
30.03.2007, rubrika: Akce a soutěže
GASTRO JUNIOR 2007 BRNO – NOWACO CUP 13. ročník soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY
více...
GASTRO JUNIOR 2007 BRNO – NOWACO CUP - stupně vítězů
29.03.2007, rubrika: Akce a soutěže
GASTRO JUNIOR 2007 BRNO – NOWACO CUP 13. ročník soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY
více...
Sake - tradiční japonský nápoj
28.03.2007, rubrika: Suroviny
V překladech do češtiny se běžně tvrdí, že sake je rýžové víno. Postup jeho výroby však je až na destilaci hodně podobný přípravě destilátů nebo výrobě piva. Základem pro výrobu sake je speciální druh rýže s vysokým obsahem škrobu.
více...
V síti kávové posedlosti
27.03.2007, rubrika: Káva
Nejúspěšnější kávový řetězec postavil svou pověst a image nejen na kvalitním chutném nápoji, ale i na pohodové, klubové atmosféře svých kaváren. Svůj první obchod s kávou otevřel před 35 lety. Přijde i do České republiky?
více...
Čokoládový král á la Deutschland
25.03.2007, rubrika: Akce a soutěže
Město Köln, respektive veletrh "Dům a bydlení" se stalo hostitelskou arénou pro sedm nejlepších specialistů v umělecké tvorbě z čokolády, kteří se utkali v nominačním finále o reprezentační účast na pařížské mistrovství světa v čokoládové tvorbě.
více...
Čokoládový Elvis Presley
23.03.2007, rubrika: Business
Čokoládový gigant, firma Hershey's, uvede letos v červenci na trh "omezený počet" čokotyčinek, jejichž příchuť simuluje nejzamilovanější jídlo Elvise Presleyho - sendvič s burákovým máslem a vrstvou banánu.
více...
Pomazánkové máslo končí, vadí Bruselu
21.03.2007, rubrika: Suroviny
Už jen rok si Češi budou moci namazat na chleba "pomazánkové máslo". Na jaře 2008 zmizí název této oblíbené pochutiny z trhu. Zákazníci pak sice na pultech obchodů najdou stejný výrobek jako dnes, ten se ale bude jmenovat jinak.
více...
DOMÁCÍ PEKÁRNY
21.03.2007, rubrika: Suroviny
Chcete-li mít ráno ke snídani čerstvý krajíc s křupavou kůrkou, a nebydlíte zrovna vedle pekárny, můžete si upéct svůj bochník pěkně doma v kuchyni. Malá pec na chleba se jednoduše ovládá i udržuje.
více...
Štramberské uši mají ochranu EU
20.03.2007, rubrika: Business
Evropská unie uznala Štramberské uši, tradiční pečenou pochoutku ze severomoravského Štramberka na Novojičínsku. Je to první český potravinářský výrobek, kterému Brusel přiznal takzvanou ochranu zeměpisného určení.
více...
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |