Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Mandle 14.06.2002, rubrika: Suroviny Mandle jsou plody mandlovníku, který se vyskytuje nejvíce v Itálii, Španělsku, Portugalsku, severní Africe, jižní Francii a také na Sicilii a Balkáně. více...


Belgický tisk nabádá vždy omývat plechovky s nápoji 13.06.2002, rubrika: Hygiena Před napitím vždy umyjte plechovku, která nápoj obsahuje. Pitva nedávno záhadně zesnulé osoby totiž ukázala, že oběť se napila z plechovky, která byla potřísněna krysí močí, která je prudce jedovatá více...


Výživové a nutriční hodnoty 11.06.2002, rubrika: Cukrařina - JEMNÉHO CUKRÁŘSKÉHO A PEKAŘSKÉHO PEČIVA - V součastné době se zájem o výživu a spotřebu potravin stává významným nástrojem aktivní péče o udržení zdraví a účinnou složkou prevence chorob masového výskytu. více...


Základní úpravy kávy 10.06.2002, rubrika: Káva Káva spařovaná v šálku:
Je to nejrozšířenější způsob úpravy kávy u nás. Dávka mleté kávy se vloží do předem vyhřátého šálku nebo tenkostěnné sklenice a zalije vařící vodou. více...


Povídání o cukru 07.06.2002, rubrika: Suroviny Cukr, surovina, která je pro cukráře nepostradatelná.
Pojmenování „cukr“ je původu asijského a pochází ze slova „Scharkura“ tj. sladká šťáva.
Cukr byl znám Číňanům již 200let před Kristem, tehdy se vyráběl z rákosu. více...


Ztratné ve výrobě a prodeji 05.06.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy § 25 odst. 3 o daních z příjmů se vymezuje co je škodou. Škodou se rozumí fyzické znehodnocení (poškození nebo zničení) majetku ve vlastnictví poplatníka, a to z objektivních nebo subjektivních příčin více...


Činitelé ovlivňující šlehatelnost bílků 03.06.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Vaječné bílky ze kterých se získává pěna, která je základem pro výrobu zejména šlehaných hmot, jsou koloidním roztokem, který má své vlastnosti kdy se např. zvýšenou teplotou mění nevratným dějem (tzv. koagulací), ze solu na gel. více...


Podlaha v cukrárně 30.05.2002, rubrika: Cukrařina Všechno souvisí se vším a tak i podlaha v odbytovém prostoru a v zázemí cukrárny ovlivňuje naše podnikání. V dobrémnebo ve zlém - podle toho, zda jsme při její realizaci vzali do úvahy všechna důležitá hlediska. více...


MPO chce zachovat zvýšené clo na dovoz kakaového prášku s cukrem 29.05.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Ministerstvo průmyslu a obchodu navrhne ve středu vládě zachovat zvýšené clo na dovoz kakaového prášku s 80procentním a vyšším podílem cukru či isoglukózy u importů nad stanovenou kvótu. více...


Titul Chléb roku 2002 si z Pardubic odvezlo Inpeko Ústí nad Labem 27.05.2002, rubrika: Akce a soutěže Titul Chléb roku 2002 získala pekárna Inpeko Ústí nad Labem. Výsledky soutěže, ve které odborníci hodnotili především objem, tvar, kvalitu kůrky a střídy, vůni a chuť, vyhlásila nezávislá porota ve čtvrtek večer v Pardubicích ... více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230
 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240
 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250
 251 252 253 254 255 256     
další >>

Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.