Reklama |
Recepty
Křížaly s čokoládovou polevou
12.12.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Na čtyři špejle vedle sebe střídavě napícháme kontrastně barevné kousky, například v pořadí: hruška, švestka, jablko atd. Čokoládovou polevu připravíme tak, že vložíme do hrnce na dílky nalámanou čokoládu na vaření, máslo, moučkový a vanilkový cukr.
více...
Čokoládové kuličky
12.12.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Čokoládu rozehřejeme ve vodní lázni spolu s bílým vínem, pak odstavíme a vmícháme máslo a žloutek, pořádně umícháme dohladka. Poté vmícháme rozdrobenou bábovku (vánočku nebo piškoty)
více...
Koláč z kávy a mrkve - senzační součást podzimního dne
02.12.2002, rubrika: Recepty
Promíchejte všechny suché složky v míse. Ve druhé nádobě pak našlehejte vejce a přidejte k nim kávu, hotovou směs smíchejte se suchými ingrediencemi v míse, nejlépe mixérem. Lžící nebo vařechou nakonec vmíchejte ořechy a rozinky.
více...
Punčové dortíčky
20.11.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Jeden korpus prokrojíme v polovině tak že nám vzniknou dva tenké pláty. Potřeme je na povrchu marmeládou. Druhý korpus nakrájíme na proužky asi 3 cm silné. Do hlubokého plechu dáme na spod potřený korpus ...
více...
Dvoubarevné řezy s kokosem
18.11.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Těsto se mírně upeče, na vychladlé se namaže krém.
Krém: 1 krabičku KOKA sušenek rozdrtit, dát do hrnku a zalít šlehačkou, promíchat a nechat v chladu přes noc, pak třít více...
Mocca placečky
24.09.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Doba přípravy así 40 mínut (bez chladnutí),1 kousek 65 kcal Na 60 kousků si připravíme...
více...
Vynikající větrníčky
09.09.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Pro dnešní den máme pro Vás zcela netradiční větrníčky, jsou velice odlišné od klasických větrníků z pálené hmoty, shodují se jen v názvu, jejich výroba, náplň jsou cela jiné a věříme že se mohu stát oblíbeným sortimentem Vaší cukrárny
více...
Zmrzlina
08.08.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Máme základní tři druhy dobrých zmrzlin a to : smetanové, mléčné a ovocné. Na smetanovou a mléčnoiu zmrzlinu užíváme těchto surovin:
více...
Mandlový čokoládový pudink
05.08.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Máslo vymícháme do zpěnění a po částech přidáme polovinu cukru. Přidáme vanilin. cukr, žloutky a čokoládu. Do ztuhnutí vyšleháme bílky, vsypeme zbytek cukru a šleháme tak dlouho, až řez nožem do hmoty se nezacelí.....
více...
|
Dnes je středa středa 30. října 2024
svátek slaví Tadeáš, zítra Štěpánka Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |