Cukrář.cz

Reklama



Recepty


Křížaly s čokoládovou polevou 12.12.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Na čtyři špejle vedle sebe střídavě napícháme kontrastně barevné kousky, například v pořadí: hruška, švestka, jablko atd. Čokoládovou polevu připravíme tak, že vložíme do hrnce na dílky nalámanou čokoládu na vaření, máslo, moučkový a vanilkový cukr. více...


Čokoládové kuličky 12.12.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Čokoládu rozehřejeme ve vodní lázni spolu s bílým vínem, pak odstavíme a vmícháme máslo a žloutek, pořádně umícháme dohladka. Poté vmícháme rozdrobenou bábovku (vánočku nebo piškoty) více...


Koláč z kávy a mrkve - senzační součást podzimního dne 02.12.2002, rubrika: Recepty Promíchejte všechny suché složky v míse. Ve druhé nádobě pak našlehejte vejce a přidejte k nim kávu, hotovou směs smíchejte se suchými ingrediencemi v míse, nejlépe mixérem. Lžící nebo vařechou nakonec vmíchejte ořechy a rozinky. více...


Punčové dortíčky 20.11.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Jeden korpus prokrojíme v polovině tak že nám vzniknou dva tenké pláty. Potřeme je na povrchu marmeládou. Druhý korpus nakrájíme na proužky asi 3 cm silné. Do hlubokého plechu dáme na spod potřený korpus ... více...


Dvoubarevné řezy s kokosem 18.11.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Těsto se mírně upeče, na vychladlé se namaže krém.
Krém: 1 krabičku KOKA sušenek rozdrtit, dát do hrnku a zalít šlehačkou, promíchat a nechat v chladu přes noc, pak třít více...


Mocca placečky 24.09.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Doba přípravy así 40 mínut (bez chladnutí),1 kousek 65 kcal Na 60 kousků si připravíme... více...


MEDOVNÍK 17.09.2002, rubrika: Recepty Medovník je lépe nechat 1-2 dny odležet v chladu. více...


Vynikající větrníčky 09.09.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Pro dnešní den máme pro Vás zcela netradiční větrníčky, jsou velice odlišné od klasických větrníků z pálené hmoty, shodují se jen v názvu, jejich výroba, náplň jsou cela jiné a věříme že se mohu stát oblíbeným sortimentem Vaší cukrárny více...


Zmrzlina 08.08.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Máme základní tři druhy dobrých zmrzlin a to : smetanové, mléčné a ovocné. Na smetanovou a mléčnoiu zmrzlinu užíváme těchto surovin: více...


Mandlový čokoládový pudink 05.08.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Máslo vymícháme do zpěnění a po částech přidáme polovinu cukru. Přidáme vanilin. cukr, žloutky a čokoládu. Do ztuhnutí vyšleháme bílky, vsypeme zbytek cukru a šleháme tak dlouho, až řez nožem do hmoty se nezacelí..... více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38     
další >>

Dnes je středa středa 30. října 2024
svátek slaví Tadeáš, zítra Štěpánka

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.