Reklama |
Cukrařina
Carmelo "Tonti" Sciampagna
14.06.2012, rubrika: Cukrařina
Potěšitelné je to, že řemeslo, které se plným právem nazývá umělecké, si dokáže vytvořit prostor pro novotvar, který nejenomže přežije desítky roků, ale stává se aktivním evergreenem prostřednictvím o dvě generace mladších výtvarných cukrářů.
více...
Glazírování
12.06.2012, rubrika: Cukrařina
Barevné odstíny omáček se kdysi získávaly přidávání přírodních barviv z rajčat, špenátu, odvaru mrkve apod., dnes ale je na trhu celá škála zdravotně nezávadných umělých barviv.
více...
Muffinové taje
10.06.2012, rubrika: Cukrařina
V předehřáté troubě na 190 - 200 stupňů přibližně 20 minut. Pokud po upečení budou vaše muffiny mít nesouměrnou "čepicku", pečete při moc vysoké teplotě, pokud čepicku nevytvoří a budou uvnitř nepropečené
více...
Medovník u nás začínal jako Barrakuda dort
07.06.2012, rubrika: Cukrařina
"Pak jsem přátelům upekla medovník a jeden z nich mě požádal, abych pár kousků upekla pro jeho podnik. Na veřejnosti se tak vlastně objevil pod názvem Barracuda dort. Podle stejnojmenné mexické restaurace v Praze.
více...
Letní zmrzlinové pokušení
27.05.2012, rubrika: Cukrařina
Čokoládový základ doplněný kousky tmavé a bílé čokolády, pekanovými a vlašskými ořechy a mandlemi v čokoládě. Říká se, že New York nikdy nespí… a ani vy nebudete moct spát, dokud neochutnáte tuhle skvělou zmrzlinu.
více...
Legendární zmrzlina Ben & Jerry´s dnes vyjíždí na turné po Česku
12.05.2012, rubrika: Cukrařina
Sladká zmrzlinová vlna zasáhne Českou republiku se čtyřmi lahodnými příchutěmi: Strawberry Cheesecake, Chocolate Fudge Brownie, Cookie Dough a novinkou tohoto léta Caramel Chew
více...
Výrobníky ledové tříště - CESK a.s. Brno
02.05.2012, rubrika: Cukrařina
Rovné noneto možností provedení nabízí Cesk a.s. Brno. Na tuto nabídku se váží i různá příslušenství a suroviny, přes jejichž četnost si z velké řady zájemců různých chutí určitě každý najde svou oblíbenou ledovou pochoutku.
více...
Svatební koláčky
28.04.2012, rubrika: Cukrařina
Při pečení koláčků jsou dva způsobu využití vajec. Žloutky se oddělí a z bílků se vyšlehá sníh. Nebo se vyšlehá tvaroh s celými vejci. Přednost spočívá v tom, že puding je pro chut' i když není moc cítit a taky se tvaroh tolik neroztéká.
více...
HARIBO CHAMALLOWS FLOWERS - květinová cukrovinka k nakousnutí
22.04.2012, rubrika: Cukrařina
Měkké pěnové bonbony HARIBO Chamallows Flowers. Bonbony ve tvaru květin, které se doslova rozplývají na jazyku, vás rázem přenesou na rozkvetlou louku a na chvíli můžete nechat starosti všedního dne za sebou.
více...
Zmrzlinový stroj Frigomat KISS 3 - CESK, a.s. / -3.
17.04.2012, rubrika: Cukrařina
Výkonnost stroje spočívá ve velkém nášlehu, jenž je dosahován prostřednictvím speciálního zubového čerpadla, které vyrábí společnost FRIGOMAT jako jediná na světě. KISS 3 je díky uvedeným vlastnostem doporučován jako první pro výdej zmrzliny.
více...
|
Dnes je středa středa 30. října 2024
svátek slaví Tadeáš, zítra Štěpánka Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |