Cukrář.cz

Reklama



Cukrařina


Carmelo  "Tonti" Sciampagna Carmelo "Tonti" Sciampagna 14.06.2012, rubrika: Cukrařina Potěšitelné je to, že řemeslo, které se plným právem nazývá umělecké, si dokáže vytvořit prostor pro novotvar, který nejenomže přežije desítky roků, ale stává se aktivním evergreenem prostřednictvím o dvě generace mladších výtvarných cukrářů.
více...


Glazírování Glazírování 12.06.2012, rubrika: Cukrařina Barevné odstíny omáček se kdysi získávaly přidávání přírodních barviv z rajčat, špenátu, odvaru mrkve apod., dnes ale je na trhu celá škála zdravotně nezávadných umělých barviv.
více...


Muffinové taje Muffinové taje 10.06.2012, rubrika: Cukrařina V předehřáté troubě na 190 - 200 stupňů přibližně 20 minut. Pokud po upečení budou vaše muffiny mít nesouměrnou "čepicku", pečete při moc vysoké teplotě, pokud čepicku nevytvoří a budou uvnitř nepropečené více...


Medovník u nás začínal jako Barrakuda dort Medovník u nás začínal jako Barrakuda dort 07.06.2012, rubrika: Cukrařina "Pak jsem přátelům upekla medovník a jeden z nich mě požádal, abych pár kousků upekla pro jeho podnik. Na veřejnosti se tak vlastně objevil pod názvem Barracuda dort. Podle stejnojmenné mexické restaurace v Praze. více...


Letní zmrzlinové pokušení Letní zmrzlinové pokušení 27.05.2012, rubrika: Cukrařina Čokoládový základ doplněný kousky tmavé a bílé čokolády, pekanovými a vlašskými ořechy a mandlemi v čokoládě. Říká se, že New York nikdy nespí… a ani vy nebudete moct spát, dokud neochutnáte tuhle skvělou zmrzlinu.

více...


Legendární zmrzlina Ben & Jerry´s dnes vyjíždí na turné po Česku Legendární zmrzlina Ben & Jerry´s dnes vyjíždí na turné po Česku 12.05.2012, rubrika: Cukrařina Sladká zmrzlinová vlna zasáhne Českou republiku se čtyřmi lahodnými příchutěmi: Strawberry Cheesecake, Chocolate Fudge Brownie, Cookie Dough a novinkou tohoto léta Caramel Chew více...


Výrobníky ledové tříště - CESK a.s. Brno Výrobníky ledové tříště - CESK a.s. Brno 02.05.2012, rubrika: Cukrařina Rovné noneto možností provedení nabízí Cesk a.s. Brno. Na tuto nabídku se váží i různá příslušenství a suroviny, přes jejichž četnost si z velké řady zájemců různých chutí určitě každý najde svou oblíbenou ledovou pochoutku. více...


Svatební koláčky Svatební koláčky 28.04.2012, rubrika: Cukrařina Při pečení koláčků jsou dva způsobu využití vajec. Žloutky se oddělí a z bílků se vyšlehá sníh. Nebo se vyšlehá tvaroh s celými vejci. Přednost spočívá v tom, že puding je pro chut' i když není moc cítit a taky se tvaroh tolik neroztéká. více...


HARIBO CHAMALLOWS FLOWERS - květinová cukrovinka k nakousnutí HARIBO CHAMALLOWS FLOWERS - květinová cukrovinka k nakousnutí 22.04.2012, rubrika: Cukrařina Měkké pěnové bonbony HARIBO Chamallows Flowers. Bonbony ve tvaru květin, které se doslova rozplývají na jazyku, vás rázem přenesou na rozkvetlou louku a na chvíli můžete nechat starosti všedního dne za sebou. více...


Zmrzlinový stroj Frigomat KISS 3 - CESK, a.s. / -3. Zmrzlinový stroj Frigomat KISS 3 - CESK, a.s. / -3. 17.04.2012, rubrika: Cukrařina Výkonnost stroje spočívá ve velkém nášlehu, jenž je dosahován prostřednictvím speciálního zubového čerpadla, které vyrábí společnost FRIGOMAT jako jediná na světě. KISS 3 je díky uvedeným vlastnostem doporučován jako první pro výdej zmrzliny. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25     
další >>

Dnes je středa středa 30. října 2024
svátek slaví Tadeáš, zítra Štěpánka

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.