Reklama |
Archiv zprávDozdobíme dle vlastní fantazie. více... ![]() více... Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme nadrobno. Na pánvi rozehřejem 15 g másla, přidáme jablka a třetinu cukru. Jablka za stálého obracení zahříváme, dokud cukr nezačne karamelizovat. Vmícháme sultánky v calvadosu a zahříváme 5-10 minut. více... ![]() více...
Škodliví hlodavci
15.06.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Z hlediska potravinářské výroby je i riziko, že hlodavci mohou být rezervoárem salmonelóz, kterými kontaminují potravin,y a tak může dojít ke vzniku rozsáhlejších epidemií tohoto onemocnění, pokud jsou zanedbány hygienické zásady.
více...
![]() více... ![]()
|
Dnes je středa středa 2. dubna 2025
svátek slaví Erika, zítra Richard Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |