Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Olivový olej Olivový olej 10.08.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Odborníci doporučují olivový olej skladovat na tmavém místě, při pokojové teplotě a uzavřený. V zavřené láhvi může bez problémů vydržet i dva roky, ale po otevření se z oleje vytrácí chuť více...


Káva s vůní koření Káva s vůní koření 09.08.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Mexičané si skávu dochucují skořicí a hřebíčkem. Etiopii to je zázvor. Sami pak můžete zkusit experimentovat s různými kombinacemi: stačí je při mletí přidat do středně pražené kávy (optimální poměr je 25 9 koření na 500 9 kávy) více...


Usnadněte si práci v kuchyni díky malým pomocníkům Usnadněte si práci v kuchyni díky malým pomocníkům 07.08.2015, rubrika: Business Ať provozujete luxusní restauraci, malou kavárničku na náměstí nebo hudební bar, určitě hledáte způsoby, jak si zefektivnit práci s vynaložením rozumných nákladů.
více...


Čokoláda v mnoha podobách Čokoláda v mnoha podobách 05.08.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Způsoby využití čokolády kopírují lidské uvažování, od uspokojení základních biologických potřeb až k jejímu zneužití v oblasti zločinu. Čokoláda se kdysi konzumovala v tekuté podobě jako směs pražených kakaových bobů a vody. více...


Kouzlo kavárenských cukráren Kouzlo kavárenských cukráren 03.08.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy A jak to bylo s dnes již ustáleným slovním spojením káva a zákusky? Klientelu netvořily dámy, pojídající své zákusky, nýbrž muži, zabývající se obchodem, kteří se u šálku kávy pokoušeli spojit povinnost s potěšením. více...


Špičkoví cukráři: již koncem října 2015 v Miláně na HOST Špičkoví cukráři: již koncem října 2015 v Miláně na HOST 31.07.2015, rubrika: Akce a soutěže Veletrh HOST je mezinárodně respektovanou akcí, kde výrobci pravidelně pořádají celosvětové nebo evropské premiéry svých nových zařízení. Seznámit se zde můžete s nejaktuálnějšími výrobky ze všech oblastí zájmu každého cukráře více...


Droždí Droždí 30.07.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Koláče jako malované, do zlatova usmažené koblihy či povidlové knedlíčky . Všechny tyhle skvosty by se ale neobešly bez nevzhledné hmoty, která jim zajistí tu báječnou vláčnost a kyprost. Řeč je o docela obyčejných kvasnicích. více...


Potahový fondán - zdobící technologie Potahový fondán - zdobící technologie 29.07.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Je propracovaný do velmi homogenní směsi a prodává se ve stavu hotovém pro další použití. Po aplikaci dává dortu sametový povrch, zaoblené hrany vybízející k jemnému a čistému zdobení povrchu. více...


Problematika pálené hmoty Problematika pálené hmoty 27.07.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Pálená hmota je jedna z nejčastěji používaných hmot v našich cukrárnách. Má výhodu v tom, že se při výrobě nepoužívá cukr, tedy se může používat pro výrobky dia, eventuálně k slanému pohoštění.
více...


Lychee jely cup Lychee jely cup 24.07.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Na rozdíl od želatiny a některých běžně používaných želírujících látek, konjak želé netaje snadno v ústech a pokud se želé po vložení do úst nerozkouše, může sklouznout do hrdla a způsobit jeho ucpání neboť se jen velmi pomalu rozpouští. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230
 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240
 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250
 251 252 253 254 255 256     
další >>

Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.