Reklama
|
Archiv zpráv
Dortové dekorace
03.10.2014 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Pokud se dekorace ztrácí v maličkostech které nejsou sladěny s celkem a cenovou hodnotou, nastává mezera v kalkulaci tím, že dochází ke zdražení dekorace, nebo dortu vzhledem k velikému nákladu materiálu na jeho výrobu nebo umělecké provedení.
více...
Bílkový krém
25.09.2014 , rubrika: Recepty
Správný postup ovšem je, šlehat s bílky jednu třetinu cukru a dvě třetiny uvařit s vodou. Cukrový roztok se má zalévat pozvolna do perfektně vyšlehaného bílku(pevný sníh)! Je také třeba mít správný cukrářský vyzkoušený recept
více...
Špaldová mouka
17.09.2014 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Z hlediska zdravotního se špaldě připisují pozitivní účinky na stimulaci imunitního systému, cení se její lehká stravitelnost a vhodnost při léčení některých alergií. Pšenice špalda je totiž tolerována převážn
více...
Peprmintový řez
14.09.2014 , rubrika: Recepty
Peprmintová náplň: Karinu Basic Milk vyšleháme s vodou a necháme 15 minut odležet. Potom jí vmícháme do rozšlehané smetany společně s PASTOREM CLASSIC PEPPERMINT a s roztokem Sanettu.
více...
Fondánová hmota
10.09.2014 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Potřebné množství fondánové hmoty dáme do nádoby a bez přídavku jakýchkoliv přísad nahříváme za promíchávání na přímém ohni na teplotu 55 °C. Teplotu měříme teploměrem, při smyslovém zkoušení hmota musí mírně pálit na rtu.
více...
|
Dnes je středa středa 2. dubna 2025
svátek slaví Erika, zítra Richard
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|