Cukrář.cz

Reklama



Články autora Jiří Řezáč z Větrníku


Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 9/10 10.08.2004, rubrika: Cukrařina Tento typ slavnostního dortu se vyznačuje se centrální ozdobou s použitím ovoce, mřížky s odpalované hmoty s kouskem čokolády. Dort je vhodný k narozeninám, k svátku, nebo pro rodinnou oslavu, více...


Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 8/10 09.08.2004, rubrika: Cukrařina Tento výrobek náleží do oblasti lehkých dortů, kde je dekorací čokoládová mašle připravená z tukové polevy Mohrenglanz. Do dortu je vsazena mřížka z odpalované hmoty. více...


Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 7/10 08.07.2004, rubrika: Cukrařina Pavlína na své moravské cukrářské osvětě předvedla ukázku ovocného dortu, který jednak symbolizuje současné letní období, i když v letošním roce způsobem poněkud podivným, a zároveň využívající nabídku aktuální sklizně ovocných plodů. více...


Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 6/10 07.07.2004, rubrika: Cukrařina Další z rychle zhotovitelných moučníků. Tento druh se připravuje z alasky, korpusu, na povrchu je červený melírující ovogel, přibarvený trochu do červena, aby působil vyzývavě pro zrak zákazníka. více...


Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 5/10 03.07.2004, rubrika: Cukrařina Jedná se opět o tvorbu rychlého moučníku. Podstatu výrobku tvoří čokoládová skořápka z bílé čokolády, která je dodávána v polystyrénových obalech. více...


Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 4/10 01.07.2004, rubrika: Cukrařina Čokoládové bonbony se začínají drát na talíře cukrárenských a kavárenských stolků. A nejenom tam. Dobrý zvyk nové doby přidávat ke kávě sušenkový doplněk, nebo malou balenou čokoládku, dostává výraznou konkurenci v podobě čokoládových bonbonů. více...


Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 2/10 29.06.2004, rubrika: Recepty Tento druh dezertů je určen pro podávání v restauracích a kavárnách, kdy samotný dezert zaujímá stěžejní postavení na talíři a doplňkem mu jsou v tomto případě omáčka, čerstvé ovoce či dušená jablíčka v karamelu. více...


JUNIOR CARVING CUP – Třebíč 04´ 28.06.2004, rubrika: Akce a soutěže V horáckém městě Třebíč si dali dostaveníčko umělečtí dekóristé na druhém ročníku celostátní juniorské soutěže ve vyřezávání z ovoce a zeleniny. více...


Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 1/10 24.06.2004, rubrika: Akce a soutěže Že jednoduchost může být i zároveň posvěcena elegantností snoubící se s lákavým chuťovým obsahem, předváděla paní Pavlína v praxi tentokrát v SOŠ a SOU potravinářském v Brně - Černovicích na Charbulově ulici s "fialovou" podporou stejnojmenné firmy. více...


EUROMENU Jany BOBOŠÍKOVÉ 09.06.2004, rubrika: Osobnosti Populární televizní moderátorka Jana Bobošíková, která opouští prkna televizních ramp hodlá zamířít do pětadvacetihvězdičkového evropského souhvězdí politického nebe. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52     
další >>

Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.