Reklama |
Články autora Jiří Řezáč z Větrníku
Firemní kolektivní vina
20.05.2004, rubrika: Business
Ministerstvo spravedlnosti chystá rekodifikaci trestního zákoníku, v níž navrhuje za prohřešek jednotlivce ve firmě, potrestat celou firmu, kdy se zatím jedná o právnické osoby.
více...
Procházka PROCHÁZKOVÝMI melouny
12.05.2004, rubrika: Akce a soutěže
Pokus o zápis do Guinessovy knihy rekordů! Zřejmě patříte mezi ty, kteří již spatřili obdivuhodný půvab vyřezávaných skulptur ze zeleniny a ovoce, které v posledních letech jsou atraktivní vložkou gastrosoutěží na tuzemských i zahraničních pódiích.
více...
Gastro Hradec 2004 - reportáž
30.04.2004, rubrika: Akce a soutěže
Čím je pro americkou kinematografii Hollywood, tím je pro českou soutěžní gastronomii Hradec Králové, přesněji řečeno soutěž pod názvem GASTROHRADEC
více...
Podražil nám cukr, rýže - prachy mizí v černé díře
20.04.2004, rubrika: Cukrářská poezie
První etapa „navyšování“ evropských cen začala. Rýže a cukr jsou předvoj budoucí cenové vlny, která opláchne naše staré cenové návyky.
více...
Ukřižování a vzkříšení Ježíše Krista
08.04.2004, rubrika: Cukrářská poezie
Páteční den, ten časem je dějinným,
jenž éru lidstva černým písmem píše, s křížem jde ten, kterýž je jediným jehož dech i po smrti životem dýše, - Ježíš je tím, kdož kříž svůj nese. - více...
Cesta na cukrářský Olymp bude hodně strmá
22.03.2004, rubrika: Osobnosti
- Marie Kučerová hledá nejvhodnější soutěsku ke zdolání olympijských výšin -
více...
MORAVSKÝ POHÁR 2004
19.03.2004, rubrika: Akce a soutěže
Při loňské premiéře Moravského poháru se sešli čtyři účastníci. Letošní II. ročník již přilákal do oblasti bzeneckých vinařských tratí jedenáct soutěžících, představujících bezmála třistaprocentní nárůst.
více...
Karamelová kreace - Mirka Slavíková
11.03.2004, rubrika: Cukrařina
Exponát z karamelu zhotovený při příležitosti veletrhu Salima - MBK a vystavený na stánku firmy Pregel.
více...
Inteco: Pavel Maláč
09.03.2004, rubrika: Akce a soutěže
Kromě standardního vybavení nadstandardní úrovně máme pro letošní SALIMU připraven jeden nový stroj, kterým je výrobník zmrzliny jehož princip spočívá v jednoduchosti a svojí vývojovou podstatou může nabudit dojem jakoby kráčel zpětně proti času.
více...
GASTROJUNIOR den třetí - aneb je to za námi
06.03.2004, rubrika: Akce a soutěže
Jak už bylo v předchozích dvou reportážních dnech vyřčeno, tento desátý ročník podstoupil i experimentální kůru, která v jádru dobré myšlenky se ocitla na roubu odlišné odrůdy než měli sami organizátoři původně na mysli.
více...
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |