Reklama |
Archiv zpráv
Perník z piva
16.01.2012, rubrika: Cukrařina
Irové dávají Guinness snad do každého druhu dezertu. Tmavé pivo se lije do těsta na banánovou bábovku, vánočního pudingu i biskupského chlebíčku. Perník na irský způsob je díky přídavku Guinnessu neskonale vláčný a strčí do kapsy každý český model.
více...
Tajemství zákaznické přízně
11.01.2012, rubrika: Tipy a triky
Je lepší pozdravit dvakrát neznámého nežli nepozdravit jednou svého zákazníka na ulici. Zdravte i ty, kteří k vám přijdou třeba jen jednou za rok. Stejně tak by měli zdravit zákazníka i zaměstnanci z výroby.
více...
Někdo to rád sladké
08.01.2012, rubrika: Hygiena
"Hlavním úkolem chuťových receptorů je výběr vhodné a nezbytné potravy. Především děti potřebují hodně energie, na stavbu těla i na vysokou pohybovou aktivitu. Proto se snadno naučí jíst rychlé cukry, jako je cukr řepný či třtinový,"
více...
Cukrárna pracuje po celý rok
05.01.2012, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Cukrárny jsou v našem podvědomí spojeny zejména s letním obdobím, kdy sem zajdeme hlavně za zmrzlinou. Léto však není jejich hlavní sezonou. V cukrárně je totiž sezona celý rok.
více...
Palačinky krásná Helena
04.01.2012, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Tenké palačinky složíme do šátečku a obložíme kompotovanou hruškou nakrájenou na plátky. Přidáme kopeček vanilkové zmrzliny a přelijeme zahřátou čokoládovou omáčkou.
více...
Deset otázek pro kapitána Národního týmu AKC ČR
03.01.2012, rubrika: Osobnosti
Monitorujeme a budeme dále vše vylepšovat. Je to třeba i náš trénink ve Stuttgartu, kde budou Němci, Švýcarsko atd. Dále jedeme na soutěž do Korey a tam je světový kongres, kde budou komisaři na olympiádu.
více...
10 otázek pro manažera Národního týmu AKC ČR
02.01.2012, rubrika: Akce a soutěže
To, že každé družstvo musí na místě připravit 100% je pro nás normální věc. V minulosti byly věčné dohady, kolik je 80% opracovanosti – korunu tomu nasadili Norové, když si přivezli 8 rolád hotových a jednu dodělávali na místě.
více...
Novoroční slovo prezidenta AKC ČR
01.01.2012, rubrika: Akce a soutěže
První den nového roku má tuto stránku našeho portálu pro sebe vyhrazenu již po mnoho let první muž české gastronomické scény prezident AKC a Kontinentální ředitel WACHS pro střední Evropu Miroslav Kubec.
více...
Vytváří cukrářka z perníku stromeček,
22.12.2011, rubrika: Osobnosti
Vytváří cukrářka z perníku stromeček,
a s ním tvoří i chaloupku, z těsta nastříká sněhu pár teček, a na střechu usadí páreček holoubků. více...
Vánoční lahůdky
20.12.2011, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Vánoce jsou plné symboliky, a tak na vánoční míse nesmí chybět vedle dalších nápaditých tvarů ani hvězdičky a kometky. Po dohotovení můžeme kometky lehounce poprášit zlatým práškem a hned je tu záře z Betléma.
více...
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |